Valóban kizáró tényező egy férfinél a "kiszemelt" hölgy, ha már van gyereke az előző kapcsolatból?
Sok helyről hallottam ilyet, h olyan nővel szóba sem áll az adott férfiember, aki már gyermekkel rendelkezik, de ha megismer valaki egy számára érdekes embert ez valóban lényeges? Ha minden klappolna külső, belső szinten akkor is ezt mondanák az ezt hangoztatók?
Azért kérdezem, mert én kicsit mást tapasztaltam ill. mást gondolok, érdekelne a véleményetek!
Akkor én kivétel vagyok,mert 20 évesen ismertem meg álmaim nőjét.Neki akkor már 8 éves volt a fia.Ma 30 éves vagyok,és a fogadott fiam 18 éves lesz nemsokára.Büszke vagyok rá,mert valahol az én érdemem is,hogy becsületes,jól nevelt felnőtt ember lett belőle..Álmaim nője pedig 10 éve még mindig engem szeret,ahogy én is őt..Én nem bántam meg,hogy őt választottam.Saját gyereket soha nem akartam,de szerencsémre valahol az apaságot is megtapasztalhattam.
30/F
azért a saját gyereket még ne zárd ki, még csak 30 vagy...de szép történet.....köszönöm....
nekem olyan sztorim van, h egy régi ismerősöm akkor kezdett rám nőként nézni, mikor látta h hogy bánok a fiammal, képes vagyok vezetni a háztartást stb....saját bevallása szerint előtte csak egy kényeskedő csajnak nézett...szinte szerelmet vallott....mondjuk ő gyereket szeretne már túl egy rossz házasságon, szóval valamilyen szinten más ez is
persze, jó lenne előre tudni, h mi a jó döntés, de ez nem mindig jön össze, de akkor legalább ne fetrengjünk a hibáinkban egy életen át
én személy szerint el tudnám fogadni a párom imádott gyerekét, mert ha valakit szeretek akkor azt is szeretem akit ő szeret, persze ez női hozzáállás inkább.....szerintem ha úgy kommunikáljuk le a gyerek felé, h ez az ember nekem fontos, nem sérül, persze nem gondolom h minden nap új apukát kéne bemutatni, pl ismerek olyat aki a saját anyját nem tiszteli, mert nem tanították meg rá, pedig az édes szülei nevelték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!