Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban kizáró tényező egy...

Valóban kizáró tényező egy férfinél a "kiszemelt" hölgy, ha már van gyereke az előző kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Sok helyről hallottam ilyet, h olyan nővel szóba sem áll az adott férfiember, aki már gyermekkel rendelkezik, de ha megismer valaki egy számára érdekes embert ez valóban lényeges? Ha minden klappolna külső, belső szinten akkor is ezt mondanák az ezt hangoztatók?

Azért kérdezem, mert én kicsit mást tapasztaltam ill. mást gondolok, érdekelne a véleményetek!

2010. jún. 8. 13:38
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
nem kell együtt élni? az én volt anyósomék naponta jöttek, mellett 10-szer telefonáltak és ha vettem egy pólót már tudniuk kellett róla, rengeteg családot ismerek akiknél ott lakik a mama, akár tesóval is...egyébként azzal egyetértek h egy gyerek lehet problémás
2010. jún. 8. 14:03
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Akkor én kivétel vagyok,mert 20 évesen ismertem meg álmaim nőjét.Neki akkor már 8 éves volt a fia.Ma 30 éves vagyok,és a fogadott fiam 18 éves lesz nemsokára.Büszke vagyok rá,mert valahol az én érdemem is,hogy becsületes,jól nevelt felnőtt ember lett belőle..Álmaim nője pedig 10 éve még mindig engem szeret,ahogy én is őt..Én nem bántam meg,hogy őt választottam.Saját gyereket soha nem akartam,de szerencsémre valahol az apaságot is megtapasztalhattam.

30/F

2010. jún. 8. 14:06
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó rá a példa, hogy mindenki más! Van akinek ez gond és van akinek nem. Nyilván megeshet az is, hogy egy ilyen férfi aki ellene van a gyerekes nőknek a végén mégis egy gyermekes nőbe szeret bele és nem fogja zavarni a gyermek!
2010. jún. 8. 14:10
 14/24 A kérdező kommentje:

azért a saját gyereket még ne zárd ki, még csak 30 vagy...de szép történet.....köszönöm....

nekem olyan sztorim van, h egy régi ismerősöm akkor kezdett rám nőként nézni, mikor látta h hogy bánok a fiammal, képes vagyok vezetni a háztartást stb....saját bevallása szerint előtte csak egy kényeskedő csajnak nézett...szinte szerelmet vallott....mondjuk ő gyereket szeretne már túl egy rossz házasságon, szóval valamilyen szinten más ez is

2010. jún. 8. 14:12
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
25 éves vagyok.Túl egy váláson.Van egy 3 éves fiam.A párom úgy neveli a kicsit mint a sajátját.Pedig előtte nem egy apa típus volt.Szerintem attól is függ mekkora a gyermek. párom is 25 éves..
2010. jún. 8. 14:46
 16/24 A kérdező kommentje:
26 vagyok a fiam 2 lesz....:)
2010. jún. 8. 14:53
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
Ahol az új partnert zavarja a gyerek, akár csak egy kicsit is, ott probléma lesz. Lehet, hogy csak évek múlva, de egy veszekedés alkalmával biztosan kiborul a bili (pl."-Nekem ne parancsolj, mert nem vagy az apám!"-még akkor is, ha 10 éve ő neveli). Sajnos ez van. Ha lesz új gyerek, akkor meg a "régi" lesz szomorú, mert kívül reked a családból (még ha nem is, de úgy fogja érezni-gondoljatok csak az édestestvérek közti féltékenységre, az is elég durva tud lenni, na de ez..?). És ha valamelyik gyerek bántja a másikat, mindegyik a sajátját védi... Nem kívánom senkinek sem. Sakkal jobban meg kéne gondolni a párválasztást, gyerekszülést, mert szkítás esetén önhibáján kívül egy gyereket is tönkretesznek, nemcsak a kapcsolatot.
2010. jún. 8. 15:17
 18/24 anonim ***** válasza:
nálunk nem maga a gyerek volt a probléma, hanem az, hogy a gyerek révén rendszeresen jelen volt(van) az exem az életemben, és az új páromat ez nagyon zavarta :(
2010. jún. 8. 15:23
 19/24 anonim ***** válasza:
Én mióta egyedülálló szülő vagyok, kb. 10 férfival ismerkedtem meg, akik érdeklődtek irányomban, ezek közül egyet zavart, hogy gyerekem van, egynek pedig fenntartásai voltak. A többit egy cseppet sem zavarta, sőt, volt olyan, aki kimondottan örült is neki.
2010. jún. 8. 15:39
 20/24 A kérdező kommentje:

persze, jó lenne előre tudni, h mi a jó döntés, de ez nem mindig jön össze, de akkor legalább ne fetrengjünk a hibáinkban egy életen át

én személy szerint el tudnám fogadni a párom imádott gyerekét, mert ha valakit szeretek akkor azt is szeretem akit ő szeret, persze ez női hozzáállás inkább.....szerintem ha úgy kommunikáljuk le a gyerek felé, h ez az ember nekem fontos, nem sérül, persze nem gondolom h minden nap új apukát kéne bemutatni, pl ismerek olyat aki a saját anyját nem tiszteli, mert nem tanították meg rá, pedig az édes szülei nevelték

2010. jún. 8. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!