Hogy mondjam el apámnak, hogy betört a telefonom?
Eddig egy telefonom se tort be mindig vigyasztam rá
de ez a telefon másodszorra tört be
az volt , hogy apám elött leejtettem (akkor tort be) elkezdett velem ordibalni es megvert (nem szokott )es csak akkor vettem eszre ,hogy betort amikor felmentem a szobamba
es ez kb 2 hete tortent de elkene mondanom
de hogyan? attol felek megint meg ver
Hát, nem valami jó, hogy apukád ver, ez illegális is. De sajnos sokmindent nem tudsz tenni.
Egy ötlet: nézz utána a diákmunka-lehetőségeknek, és ne azt mondd, hogy baj van a telefonnal, hanem hogy itt és itt szeretnél dolgozni két hónapot, mert egy kis bajt csináltál véletlenül és össze akarod gyűjteni a pénzt a javításra te magad. Ezután persze rá fognak kérdezni, hogy miről van szó, de szerintem sokkal kevésbé lesznek mérgesek. A munkát persze tényleg csináld meg, vagy ha azt mondják, hogy inkább tanulj, akkor valami azzal kapcsolatos erősítést vállalj el (pl. mindig megtanulod a szavakat angolból).
ez jo otlet
de heti 6 edzesem van
2 honap nyelvizsgat kell tennem
nincs idom
nem kamu
jo otlet koszi
igen vasarnap van most van idom ilyennekkel foglalkozni nem vagyok robot hogy egesz nap edzek meg tanuljak
mondd a faternak, hogy ő törte be, amikor megütött
és hogy az ő orra fog legközelebb betörni, ha kezet emel rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!