Nem bírom már ezt az árvizi helyzetet, nagyon hiányzik a férjem, mikor lesz vége?
köszönöm szépen a kedves sorokat mindenkinek, nagyon jó tanácsokat kaptam
azoknak akik meg inkább örülnek ha egy kicsit távolvannak egymástól csak azt tudom írni, hogy: Mi SZERETJÜK egymást, régóta és nagyon és igen, akkor is hiányzik ha csak a boltba megyek, mert nekünk ez így természetes, neki is nekem is.
köszönöm mégegyszer!!!
Szia.
Az én férjem is a gáton van, nekünk is rossz, de tudom, hogy most azoknak az embereknek sokkal nagyobb szükségük van rá, mint nekünk.
Jó idő van, reggel és estefelé lemehettek a gyerekkel sétálni, napközben gondolom eddig sem volt otthon, este pihenj sokat,ha a gyerek engedi, nézz meg filmeket, amik a párodat nem érdeklik, olvass. Rengeteg elfoglaltság van,amit férj nélkül lehet csinálni.
Délután áthívni barátnőket ,ilyenek.
Igaz, én megszoktam a távollétet, az én párom katona,sokat van kiképzésen, van hogy 1 hónapig sem látjuk egymást, de ezek csak erősítik a kapcsolatunkat. Annál jobban értékeljük az együtt töltött időt.
"Nem tudom, miért olyan nehéz elhinni, hogy vannak olyan jól működő kapcsolatok, ahol nem lélegeznek fel a felek, ha éppen elhúz a másik egy hétre."
Egy kapcsolat nem attól jól működő, hogy az asszony egy merő görcs és rinya ha a férjétől tíz év alatt egy hetet külön kell tölteni, ráadásul nem hobbiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!