Nőktől kérdezném, akik együtt élnek a párjukkal! Ti összehajtogatjátok a pasitok/férjetek kimosott ruháit?
Nálunk úgy alakult, hogy pénteken későn jövök, mert tanítok, akkor ő bedobálja a melós ruháit a gépbe, ki is tereget. Szombaton én mosom a többit, de akkor is ő tereget :D
Vasárnap én kivasalok mindent, ő meg elrámolja a vasalt ruhákat...
Nekem fura lenne, ha mindenki maga rendezné a saját dolgait...
Kövezzetek meg, de nálunk én csinálok itthon mindent. A páromnak igazàból annyi a dolga, hogy a szennyeskosárba tegye a ruháit. Mindenféle házimunka az én dolgom. Ez nem elvárás a részéről, én ezt láttam otthon, és nincs semmi problémám azzal, hogy ez a feladat rám hárul. Eszembe se jutna azért veszekedni vele, hogy pl takarítson ki, vagy pakolja el a tiszta ruháit.
Néha meglep, hogy ő főzi a vacsorát, és ha van kedve akkor el is mosogat utánna, de ha nincs abból se csinálok problémát.
Nem érzem magam rabszolgának, vagy a takarítónőjének, egyszerűen nálunk ez a szokás.
"férfi közölné veletek hogy ez bizony nem férfi munka?"
Nevetésben törnék ki!
Ha mégis komolyan gondolja: Közölném vele h ott az ajtó! Ha nem tetszik a rendszer, ellehet menni.
De van egy bizonyos nézesem is, amikor nem kell megszólalnom se.....
Egyébként a férjem nem mondana ilyet. Hiszen ez neki is természetes. Aki épp ráér, azé a feladat ;)
Egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!