Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám után főzni, én pedig...

Anyám után főzni, én pedig nem tudok mit tegyek?

Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 11:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam, míg mostohaanyáméktól el nem költöztem.
2018. febr. 11. 13:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Ó pedig azt hittem a nők konyhagénekkel a vérükben születnek. :O
2018. febr. 11. 14:07
 13/15 anonim ***** válasza:
2018. febr. 11. 14:36
 14/15 Metionin ***** válasza:

Én is utálok, pedig jól főzök. Csak időpocsékolásnak érzem. De ha egyszer enni kell...

Ajánlom a nosalty nevű oldalt. Sok szempont alapján lehet receptet keresni és sokszor van hogy csak a nézegetéstől hirtelen ihletet kapok és elkezdek főzni, én, aki inkább fotoszintetizálna minthogy a konyhába kelljen menni. Szóval nézegessétek anyukáddal, hátha találtok valami érdekeset, amúgy sok kaja van rajta ami tök egyszerű és gyors és egy gyereke is el tudja készíteni.

Hány éves vagy? Az is lehetne megoldás hogy elosztjátok a napokat és egyszer te főzöl, egyszer anyukád. úgy nem tűnne annyira robotmunkának.

2018. febr. 11. 14:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy nem tudsz főzni. Lábas van? Alapanyagok vannak? Fakanál van? Máris tudsz főzni.

Oké néha kell egy kis gyakorlat meg idő míg megtalálod a saját íz világod de ez a világ legegyszerűbb dolga. Kb csak úgy lehet elrontani egy ételt ha hagyod leégni vagy leesik a kupak és beleborul a só.

Próbáld ki vannak nagyon egyszerű receptek a neten, úgy is választatsz amivel a legkevesebbet kell foglalkozni, vagy a leghamarabb kész van.

Sok sikert

2018. febr. 11. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!