Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám után főzni, én pedig...

Anyám után főzni, én pedig nem tudok mit tegyek?

Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 11:33
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Utál*
2018. febr. 11. 11:34
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Főzzél magadnak.
2018. febr. 11. 11:36
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Az interneten sok recept van ami nagyon eccerü.tanuld meg és fözzél magadnak
2018. febr. 11. 11:37
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Mármint azt nehezményezed, hogy nincs otthon főtt étel?

Szerintem ebben az esetben tényleg főzz magadnak. Nem olyan nehéz megtanulni. Mást nem igazán tudsz tenni, ha ez anyukádat nem hatja meg. Nekem sem főznek, de nem is várom el, sokkal jobb, hogyha épp kiválasztom, hogy mit szeretnék, azt megcsinálom magamnak. 😊

2018. febr. 11. 11:41
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Senki nem úgy születik, hogy tud főzni. Meg kell tanulni. Nem nehéz. :)

Keresel recepteket a neten, pl. nosalty.hu, vannak nagyon egyszerűek, le van írva, mi kell, mennyi kell, hogyan kell.

Ha elsőre nem lesz tökéletes, majd sikerül másodszorra. Előbb-utóbb fejből menni fog, utána kereshetsz bonyolultabb recepteket is. Ha kiismered az alapanyagokat, akkor pedig már magadtól is össze tudsz ütni bármit.

2018. febr. 11. 11:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyám is utált, mégis főzött, főz a mai napig, pedig még mindig utál. Engem sose engedett segíteni, hát magamtól megtanultam, amikor nem volt otthon.
2018. febr. 11. 12:09
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Tanulj meg főzni. Nem kell rögtön nagy dolgokra gondolni, de rizst, tésztát, krumplit főzni, az tényleg csak annyi, hogy fogod belerakod a forró vízbe, aztán x perc után kiveszed és kész. Pár szelet húst kirántani, vagy csak simán megsütni, sem túl bonyolult. Vagy vegyél a boltban valamilyen alapot, ezerféle van. A csomagoláson részletesen le van írva, lépésről lépésre mit kell csinálni, meg milyen alapanyagok kellenek hozzá. A neten is millió számra vannak receptek.

Lehet időközben megszereted a főzést, anyád is örülni fog, mindenki boldog.

2018. febr. 11. 12:16
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Fiatal háziasszonyként én is utáltam fôzni. Az egyik fôztöm rosszabbul sikerült, mint a másik. Aztán mégis belejöttem :) pörkölt, fôzelékek, gyros, gombás hús, palacsinta... ezeket mind egyszerû elkészíteni. A lényeg, hogy ne undorral gondolj a fôzésre, próbáld megkedvelni! Így könnyebben is állsz neki és finomabb is lesz.
2018. febr. 11. 13:07
 9/15 anonim ***** válasza:
25%
Hát tanulj meg főzni. Nem nagy dolog. Én tudok, de nem szeretek, ezért nem is szoktam naponta, csak mikor kedvem van épp.
2018. febr. 11. 13:10
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Gugli: Egyszerű hétköznapi ételek. Ha olvasni tudsz akkor egy receptet is fel tudsz fogni.
2018. febr. 11. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!