Mit lehetne tenni egy kamasszal?
Mondjuk meg kéne neveli a lányodat. Nem a párodnak, hanem neked.
Te azért nem neveled, mert akkor megharagszik rád??? És? Ezen mindenki átesik. Senki sincs oda tiniként a szüleiért.
Kamasz, ehhez mostohaapuci sem kell :D
Én is így viselkedtem 14-15 évesen, pedig amúgy meg imádtam apát, de voltak napok, hogy nagyon "zavart", meg úgy éreztem, mindenről elszámoltat, "nagyoskodtam", stb.
De máskor meg tök normális voltam mindenkivel, kedves, halk szavú és "engdelmes", szorgalmas.
Barátnőm még durvábban tolta, ott napi szinten ment az üvöltözés nevelőapjával is, anyjával is, meg lázadozott állandóan. 16 éves korára kinőtte, egyetemet végzett, kétgyermekes családanya.
PL. mi lenne, ha te foglalkoznál a gyereked jegyeivel? Mert ez nem a párod dolga lenne ám!
Mi lenne, ha mindig azonnal szigorúan rászólnál, ha beszólogat a párodnak (a jelenlétedben)?
Nevetséges, hogy hagyod magad zsarolni azzal, hogy elköltözik az apjához. Költözzön! Csöppet sem biztos, hogy az apja örömmel fogadná. De ha igen, és ott lakna, mi történne? Egy kicsit korábbra tevődne a leválás, semmi egyéb. Csak manapság divat 30 évesen is a mama szoknyáján ülni.
Rokonságomban van olyan család, ahol mindkét gyerek messze (több, mint 100 km-re) jár középiskolába és kollégiumban lakik. Ők se látják gyakrabban a gyereküket, sőt, ritkábban.
Akkor viszont pl. nem lesz probléma, hogy pároddal kettesben legyetek.
"elvárja mindig vele foglalkozzunk szinte nincs magánéletünk kettesben a párommal"
Ez a célja!!! Fenyeget? pofátlan, hagynám, hogy elköltözzön apjához. Ebben az esetben ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!