Anyukám a párjához akar költözni, úgy 130 km-rel odébb, de én nem akarok menni. Hogy gátolhatnám meg?
Hagyjuk már ezt az ostoba putrizást. Imádom, amikor a 8 elemis kőbányai panelproli attól érzi különbnek magát, hogy pesti betondzsungelben van "otthol", nem pedig mondjuk a dunaújvárosiban.:D (Az "otthol" szót szándékosan használtam, Pesten hallottam életemben először, oda jártam egyetemre.)
Kedves kérdező, 130 km nem egy áthidalhatatlan távolság. Azt megértem, hogy nehéz lesz a középiskolában beilleszkedni egy, már összeszokott társaságba, de a barátaiddal tudod majd tartani a kapcsolatot, személyesen is, ha vannak rokonaid a szülővárosodban. Az is igaz, hogy ezek a mostani kapcsolatok idővel amúgy is lazulnának. Ha jól kijöttök anyud új párjával, nektek is jobb, ha mind együtt éltek, ha a barátok miatt maradnál pl. nagyszülőnél (erre elvileg van lehetőség, ha neki is megfelel), akkor a családod hiányozna.
19!
Az a kiskorú 16, 2 év múlva így is úgy is lelephet. Az anyja valószínűleg nehezebben fog magának párt találni, mint a kérdező barátokat. Tudom, mindent fel kell adni a gyerekert, szemét szulo, aki magára is gondol, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!