Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm péntek délután...

Barátnőm péntek délután felhivta az apját hogy a pasijánál alszik és ma ment haza a barátnőm 16 éves a barátja meg 17. milyen szülő az ilyen? Ti megengednétek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 22:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is megengedték a szüleim, aztán normális felnőtt lett belőlem. Te viszont valóban féltékeny vagy.

Más kérdés, hogy ennyi idősen a lányok hajlamosak mindenki másról elfeledkezni ha pasijuk van. Később majd megtanulja kezelni ezt is (szerencsés esetben, mert vannak, akik így maradnak), de 16 évesen normális, hogy csak a pasijának él. Elhiszem, hogy téged zavar, hogy te ilyenkor le vagy tojva, de ezzel nem tudsz mit csinálni. Csak az elég gáz, hogy a kérdést úgy tetted fel, mintha a szüleit hibáztatnád, miközben egy tök normális dologról van szó, miközben valójában az a bajod, hogy a barátnőd többet van a pasijával mint veled.

2010. jún. 6. 22:56
 12/31 A kérdező kommentje:
ez normális dolog? milyenek ezek a fiatalok az normális dolog h a barátjánál alszik 16 évesen ráadás alig ismerik egymást? Jó féltékeny vagyok talán egy picit,de csak féltem mivel mindig vmi rosszba keveredik és mindig én huzzom ki abbol a rosszbol a csávonak a barátnöm az első és bnőm már 4 éve elvesztette és félek h csak arra kell neki h gyakoroljon és ott haggyja fenébe és megint ki vigasztalja? hát én ráadás én mondok vmit meg se hallja és ha beszélünk pl 20 percet abbol 18-at a pasijárol beszél aztán megkérdezi mizu és ott hagy
2010. jún. 6. 23:01
 13/31 anonim ***** válasza:
69%
hát te hülye vagy... idióta
2010. jún. 6. 23:07
 14/31 anonim ***** válasza:
80%

Ha szeretik egymást akkor miért ne?

Különben meg nem gondolod, hogy látatlanba elengedik a barátnödet a szülei. Biztos ismerik már a gyereket. Másrészt ha tiltják, attól csak rosszabb.

Úgy gondolom jót tenne Neked is, ha lenne barátod, majd másképp látnád!

2010. jún. 6. 23:21
 15/31 anonim ***** válasza:
26%
En nem engedném meg,igazad van teljesen.Nagyon fiatal még,hogy ott aludjon a baratjanal.
2010. jún. 6. 23:23
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
Miért, szerinted szexelni csak akkor lehet, ha ott alszik? Akkor meg az ottalvás nem oszt nem szoroz. És ezt úgy mondom neked, hogy nekem is van gyerekem, és szülőként sem ellenzem, ha nem egy egyéjszakás kalandról van szó, és védekeznek megfelelően. Szerintem jó lenne, ha a magad dolgával törődnél. De amúgy az írásodból is látszik, hogy te eléggé éretlen vagy még, szóval nem csodálom, hogy neked nem engedik, hogy a pasidnál aludj.
2010. jún. 6. 23:25
 17/31 anonim ***** válasza:
59%
A barátnőd 12 évesen vesztette el?? Asszem könnyen megoldható a gondotok. Menjetek ki a térre, aztán tépjétek meg egymást. Sajnos egyébként rosszkor jött ez a dolog, mert már nincsen mónikasó, pedig még kereshettetek is volna vele. Hát, a sors iróniája...
2010. jún. 6. 23:30
 18/31 anonim ***** válasza:
83%
Ilyen hülye lennél énis leszarnálak. Örülhetsz h egyáltalán a barátnőd még.
2010. jún. 6. 23:34
 19/31 anonim ***** válasza:
83%
szerintem ez már nem barátság...te kibeszéled őt a háta mögött ő meg nem is nagaoyn foglalkozik veled.Még mi az ami össze tart titeket mint barátnők?
2010. jún. 7. 09:39
 20/31 anonim ***** válasza:
10%

Nem tartom normális dolognak, hogy egy 16 éves lány egy teljes hétvégét a barátjával töltsön. kötelességei vannak, pl tanulni se ártana, meg esetleg otthon segíteni. biztos én vagyok konzervatív, de nálunk ilyenről szó se lehetett. természetesen sose tiltottak a barátomtól, nyugodtan talizhattunk, de csak ha kész volt a lecke és elvégeztem azokat a házimunkákat, amikre anyukám megkért. bár, ahogy a kislányt elnézem, és már 12 éves kora óta nem szűz, egyértelmű, hogy itt a szülők a hibásak. normális nevelést kapott gyerek nem kezd ilyen korán nemi életet.

különben kérdező szerintem te irigy vagy. de hidd el, sok okod nincs rá, mivel a barátnőd sajnos a nevelés csődje. a szülei meg nem jófejségből meg lazaságból tartják ilyen hosszú pórázon, hanem felelőtlenségből. ezen meg igazán nincs mit irigyelni.

24 L

24 N

2010. jún. 7. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!