Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki a gyerekével és annak...

Aki a gyerekével és annak családjával él egy házban, hogy csinálja?

Figyelt kérdés

Havonta egyszer-kétszer főzök valamit amit megennék,egyébként hétköznap közkonyháról hordatom az ebédet,hétvégén meg csak jut egy-egy tányérral abból amit a menyem kotyvaszt.Meg mondjuk igazából minden nap...

Adok a rezsibe,mégis úgy csinálnak,mintha élősködnék rajtuk.

2018. febr. 3. 22:31
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
83%

20.000 forintot adsz, és elvárnád, hogy ebből rezsit, kaját fizessenek neked, miközben úgy beszélsz a menyedről, mint egy utolsó rongyról? Gratulálok.

Ha az én páromnak lenne ilyen anyja, repülne, mint a győzelmi zászló. Nem hogy együtt nem laknék vele, de a közelembe sem jöhetne soha.

És igen, élősködsz rajtuk. 20.000 Ft az nulla, vécépapírra talán elég. Hova dugod el a többi pénzt?

2018. febr. 4. 10:00
 22/45 anonim ***** válasza:
95%

Mi együtt élünk anyossal:ő lakik nálunk.

Anno mi megegyeztunk abban, hogy én fogok főzni. Minden Vasárnap kikerul egy táblára, hogy mikor mi fog készülni. Mindig olyat főzök, amit mindenki szeret. Ha valakinek valami kívánsága van, szól, vagy felirja és akkor azt beiktatom valahol a menü tervbe. Négyen élünk együtt, simán főzök négyféle ételt, ha épp mindenkinek valami másra fáj a foga. Megbeszélés kérdése.

A rezsi és az élelmiszer költség 1/4 része az anyósé. Az élelmiszer költség akkor is csak 1/4 rész, ha ő épp valami extrát igényel. Konkrétan anno egy 3 havi nagybevasarlas árait atlagoltuk el és annak 1/4 része az, amit ő fizet attól függetlenül hogy az ő "resze" akkor épp több vagy kevesebb lenne. Megbeszélés kérdése az egész

2018. febr. 4. 10:02
 23/45 anonim ***** válasza:
93%

Úgy, hogy alkalmazkadnak egymáshoz. És nem filléreskednek, mint Te.

A menyed a fiad felesége, otthon van ő is. És elhiheted, hogy a menyed pártját fogja, veled szemben bármikor.

20 ezer tudod mi? Amikor elmegyek bevásárolni pénteken, hogy hétvégére főzzek, amiből még esetleg hétfőn tudunk vinni a munkába. Ennyi a 20 rongy.

2018. febr. 4. 10:04
 24/45 anonim ***** válasza:
94%

20ezer az semmi. Még a kajádat sem fedezi amit a menyed "kotyvaszt"...

Addig játsszod magad, hogy szépen elköltöznek. Vagy eladják a házat. Nem kötelező a fiadnak közösködni. Bíróság felosztja, akkor is ha nem egyezel bele. Közös tulajdon megszüntetése. Utána meg majd leshetsz, hogy 20 ezer forintért milyen szállást+ellátást kapsz...

2018. febr. 4. 10:06
 25/45 anonim ***** válasza:
87%

Mintha csak a saját nagymamám lenne.

Egész nap otthon volt, mindenki suliban vagy dolgozott és kikérte magának, hogy rezsit fizessen, mert mi 4en vagyunk ő csak egyedül.

Utaltam, hogy ott volt. Főnöknek gondolta magát, mert ő az öreg. Neki minden jár és úgy kell lennie ahogy neki a jó. Közben ő furakodott be egy család életébe. Alkalmazkodni luxus lett volna neki.

Alig vártam, hogy elköltözzem. Férjemnek megmondtam, kizárt, hogy bárki rokonnal összeköltözzem. Csak szétbombázza a családot.

2018. febr. 4. 10:10
 26/45 A kérdező kommentje:

Én nem akartam provokálni senkit!Nem kell a háztartásba besegíteni,megcsinálnak ők mindent,a menyem itthon van a picivel.Annyit azért szoktam segíteni,hogy ha hóvégén megszorulnak,adok kölcsön nekik.

Nem gondolnám,hogy olyan rossz lennék...

Szívesen várom még azok válaszát akik a gyerekeikkel élnek.

2018. febr. 4. 10:17
 27/45 anonim ***** válasza:
96%
Az előbb még jól kerestek és nem szorultak rá, most meg segítesz, ha hó végén megszorulnak.
2018. febr. 4. 10:29
 28/45 A kérdező kommentje:
Hiteleik vannak.de attól még jól keresnek,csak nem tudják jól beosztani
2018. febr. 4. 11:04
 29/45 anonim ***** válasza:
87%

Tudod mi a bajod?

Hogy nem akarod átlátni, hogy 20 rongy az kevés, és még te segítesz, ha megszorulnak.. Mostmár nagyon ellentmondásos vagy, olvasd vissza magad.

2018. febr. 4. 11:08
 30/45 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudják jól beosztani. Ahha. Még jó, hogy ott vagy nekik.... hagyjuk már.

De te szegény.. annyira tipikus fiús anyós vagy, hogy hihetetlen, komolyan mondom.

2018. febr. 4. 11:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!