Miért híreszteli, hogy gyárban szalagmunkás?
Figyelt kérdés
Egyre többször látom a facebookon,hogy egyesek kiírják, hogy " go melóba" meg hogy "csak legyen meg a darabszám" és ehhez hasonlók. A lényeg annyi, hogy mintha azt várnák, hogy kommentben írják alá,hogy miylen menők,hpgy ők már dolgoznak és gyári melósok. Miért büszkék erre? Nincsen bajom a gyári munkásokkal, de ezt olyanok írják ki ( legalábbis akiket ismerek) akik 8 általánossal gürcölnek és mellé osztogatják meg ezeket a magyar rap szövegeket meg idézetes képeket,hogy " ha majd annyit elértél, mint én" és " a lábam nyomába sem érhetsz" meg ehhez hasonlók. Ezt nem értem. Kicsit üti egymást. Vagy manapság az "elismertek" közé sorolsják a 8 általános+ hétvégén részegen fetrengek kategóriát? Nem akarok álítalánosítani, de a megfigyelések alapján ezek az emberek 18-25 közé esnek átlagban, és hétvégente tényleg bulizós képeket osztanak meg, + majdnem mind DJ meg rapper meg nem tudom minek képzeli és adja ki magát. Hogy van ez? Van erre valami társadalmi kép vagy elmélet,hogy ez miért van?2018. febr. 3. 13:44
1/23 anonim válasza:
Ezt hívják proliságnak. Ezek tankolnak 3000ért és ezek hozzák ki 0 forintra a vadiúj iphone-t 24 havi törlesztőre, aztán mikor betörik a kijelző nincs pénzük kicseréltetni :D
2/23 anonim válasza:
Amúgy valószinüleg kompenzálják kifelé a belső nyomorukat.
3/23 anonim válasza:
Figyelj, ezt már kérdezted. És de, lenézed a kétkezi munkából élőket. Aki dolgozik, annak nincs miért szégyenkeznie mások előtt. Szóval nemcsak a vezérigazgató lehet büszke a munkájára, hanem a szemétszedő is, vagy a ruhatáros.
Az életbölcsességekkel meg nem lehet mit kezdeni. Ha zavar, iratkozz le róla. A végzettség, munka nem függ össze ezekkel a bölcsességekkel, ez a személyiségből fakad. ;)
4/23 anonim válasza:
A válasz egyszerű: kompenzálnak.
5/23 anonim válasza:
Mirt ne legyen rá büszke?!
Sokkal jobb, mintha anyjáékon, pasiján élősködne!
6/23 A kérdező kommentje:
Nem nézem le. Semmi bajom a kertésszel, vasúti kocsirendezővel, sem senki mással, de ők azért egy kicsit nagyobb szakértelemmel rendelkeznek, azt lehet mester fokon is űzni és akár felmutatni si valamit. Az hogy kiírod hogy ma is megcsináltad a normát, mert jól lebasztak és kirúgással fenyegetőztek szerintem az nem dicsőség.
2018. febr. 3. 14:22
7/23 anonim válasza:
Dolgoztam gyárban, szalag mellett. Úgy gondolom te még nem. Tudod néha mekkora gürcöléssel, és mennyi energiával teljesíthető az adott darabszám? Néha annyira lehetetlent kérnek, persze hogy boldog az ember, és büszke ha minden nehézség ellenére sikerül elérnie a normát. Ugyanúgy jogosan lehet rá büszke hogy sikerült. Szóval ott is kell szakértelem, és precizitás. Szal de, lenézed őket.
8/23 anonim válasza:
Kispolgárok,ezek szokása a semmire,panelba egy szobába 3 4 gyereket szülni,sőt minden pasijuktol szülnek az uj nyakába varrva,aztán ocsárolják aki a tanult karrierje van,és biztos ra szül egy kapcsolatba nem az összes hézagtöltőbe babázik le. Kisebbségi komplexusok van.:D
9/23 anonim válasza:
Semmi meglepő nincs abban, hogy a prolik proliként viselkednek. Én is látok ilyeneket.
10/23 anonim válasza:
Büszke magára,hogy ő keményen melós; meg mi másról posztolna, ha neki erről szól az élete? És szeretné fenntartani a közösséget, naprakészen tartani a közösségi felületét, hogy lássák, hogy följár; vagy akár utalás is lehet arra, csak , hogy hol készült a kép, vagy merre , hová-menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!