Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek abban a helyzetben,...

Mit tegyek abban a helyzetben, ha nagybátyám azt hireszteli hogy gyereket akarok de nem sikerül?

Figyelt kérdés
Mástól halottam vissza hogy ezt hireszteli. multkor megis kérdezte de mondtam hogy még nem szeretnénk. erre fel most mondják hogy ő mondta ma nekik.
2009. szept. 24. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Mit törődsz a pletykákkal?!...

És miért hallgatod meg az ilyen sz@rkeverő pletykafészkeket?!...

Én rövidre zárnám ezt az egészet : meghívnám a nagybátyámat és azt is, aki most keveri a "masszát" és ott hármasban lehetne tisztázni... Ki mit mondott kiről, és kinek mi köze mihez?... :D

2009. szept. 24. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit tisztázni. A nagybátyád szereti kavarni a s...-t. Ha ezt tisztázod, majd kitalál valami mást. Vedd viccesre a dolgot. Adjál be neki valami hülyeséget, és ha meghallod, hogy pletykálják mások, akkor majd jót nevethetsz. PL. hogy egy nagy esőre vársz, de holdtölte is legyen éppen ugyanakkor, mert csak olyankor tudsz kellően elmélyülni a gyerekcsináláshoz. Vagy mond, hogy már megrendeltétek a gyereket Párizsból, de csak fiúra vettek föl rendelést, ti pedig lányt akartok. Persze jobbat is kitalálhatsz. Nem kell haragosra venni a figurát, sem kinevetésre, csak egy is kuncogásra.
2009. szept. 24. 21:12
 3/5 A kérdező kommentje:
csak hogy sajna nekem ez nem kuncigás, mert mi babát akarunk, csak nem mondtuk el senkinek, szóval ő sem tudhatja!mikor megkérdezett engem akkor én nemet válaszoltam, de ugylátszik fölöslegesen ugy is azt mondja amit gondol
2009. szept. 24. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha tényleg akartok, akkor nem értem, hol a probléma. Titkosan akartok gyereket?

Értem, hogy ő levette a szavaitokból, tetteitekből és ez kellemetlen, de hát ez van. Ha letagadod és tényleg gyereket akartok, akkor valamiből csak mégis ezt vette le...

Nincs teendő, ha kérdezik, akkor nyugodtan mondod, hogy maaajd, egyszer, persze hogy akartok. Rögtön szólsz, ha lesz miért.

Én azt szoktam mondani anno az ilyen pimasz érdeklődőknek, hogy "még nem akarunk gyereket, de megígérem, ő lesz az első, akit értesítünk" :-)

Erre el szoktak dugulni, mindenki, kivétel nélkül :-))

2009. szept. 25. 07:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon bántó lehet, hogy ezzel a pletykával traktálnak, hiszen valóban babára vágysz. Érthető, hogy nem híreszteled, hogy most próbálkoztok, mert ha nem sikerül elsőre, azok az ismerősök akik tudnak róla, állandóan erről fognak kérdezgetni. Legjobb módszer a figyelem elterelésére, például ha visszakérdezel!!!

Engem is állandóan ezekkel a kérdésekkel bombáztak:

"Mikor lesz már gyerek?"

Amíg nem estem teherbe, és nem is akartam egyelőre

gyermeket:

"Nem tudom, nem a gólya hozza?"

Ezen a kérdésen sokan úgy meglepődtek, hogy rögtön elterelődött a szó a gyermekvállalásról.

Amikor teherbe estem:

Válasz:"Már írtunk a gólyának, majd ő hozza!"

Erre végképp nem tudtak semmit mondani.

Mi a családban a 4. hónap után mondtuk el, és nem bántam meg, addig az én édes pici titkom volt a gyermekem :-)!

2009. szept. 25. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!