Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szombaton volt az esküvőnk,...

Szombaton volt az esküvőnk, de a menyasszony szöktetés kicsit balul sült el! Hogyan tehetné jóvá?

Figyelt kérdés
A párom kommandós és kitalálta hogy a menyasszony szöktetés úgy legyen hogy pár barátja és kollégája raboljon el!Az volt a baj hogy rendes "harci díszbe" rontottak ránk.Olyan hiteles volt hogy az egész násznép megrémült mikor berontottak símaszka meg géppuskákkal (nem voltak élesek) és kituszkoltak minket egy autóba!Most az én családom nagyon haragszik rá,mert szerintük ezt finomabban kellet volna!Szerintem amúgy jó volt!Hogy tudná kiengesztelni a családot?Már bocsánatot kért tőlük miliószor!Tippek?
2010. jún. 6. 19:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

a családod eléggé beszűkült emberekből állhat, ha ennyi poént nem értenek.

sztem simán qurvajó buli lehetett. az én mutterom biztos tök jót derült volna a dolgon :)

2010. jún. 8. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!