Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki megszökik az intézet...

Franletta kérdése:

Ha valaki megszökik az intézetből (nem zárt), és nem kerül elő szülő fel jelentheti a nevelőket?

Figyelt kérdés
Mikor kezdik el kerestetni az illetőt? Mennyi az esély hogy megtalálják az eltűnt személyt, vagy ha sokáig nem találják leállítják a körözést? Írjatok le róla mindent kérlek!!

#Gyv
2018. jan. 31. 17:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, és azért vagyok lakásotthonban mert begyógyszereztem magam de senki nem hiszi el hogy nem akartam öngyilkos lenni, csak a magántanulói státusz miatt csináltam hülyeséget. Nem voltam tisztában a következményekkel. Nem jártam iskolába, és nem jelentem meg egy tárgyaláson de értesítve lett a gyámügy.
2018. jan. 31. 18:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Lelki problémákkal küzdök, és azért hoztak ide!
2018. jan. 31. 18:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Szoval meg csinaltal egy balhet (egyebkent nekem is 15 evesen volt ilyen incidensem, csak a kotellel probalkoztam) es balheval akarod megoldani. Miert? Te nem tanulsz a hibadbol?
2018. jan. 31. 18:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
És mért akarsz megszökni? Hova akarsz menni? Nincs pszichológus abban az intézményben? Mi van a családoddal? Ki utalt be az intézménybe? Az öngyilkossági kísérlet önmagában nem indok.
2018. jan. 31. 18:57
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az öngyilkossági kísérletért max pszichiátriára kerülsz, de nem vesznek el a szüleidtől.
2018. jan. 31. 19:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kerülsz gyerekotthonba csak begyógyszerezés miatt. Valszeg a szüleidet alkalmatlannak ítélték a gyerekneveléshez, amihez nagyon alul kell teljesíteni.

Ne akarj megszökni, mert pár nap alatt megtalálnak.

2018. jan. 31. 19:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Ne szökj meg! Az intézetbe kerülésednek az volt az oka, hogy úgy ítélték meg, a szüleid nem jól nevelnek, sőt, egyenesen veszélyeztetnek téged. Ráadásul ha 15 éves lányként (gondolom, a Franletta nem fiút takar) megszöksz, szörnyű dolgok történhetnek veled, végezheted valami stricinél, aki prostit csinál belőled, vagy megerőszakolva, meggyilkolva is. Nem viccből mondom, nem olyan ritka eset...ha szeretnél értelmes, normális életet élni, amiben boldog is lehetsz idővel, próbáld meg kihasználni a lehetőségeket, amiket ad az intézet. Pl. tanulj, vedd komolyan a sulit. Az kell ahhoz, hogy majd olyan munkát választhass, amit szeretsz is, és meg is élhetsz belőle. És beszélj a problémáidról a nevelőiddel, pszichológussal, akivel lehet, fogadd meg a tanácsokat, ne kallódj el.

Hidd el, nem akarod úgy végezni.

2018. febr. 1. 19:18
 18/19 anonim válasza:
0%
17 éves lány vagyok 8 hónapja vagyok intézetbe a 8 hónap alatt kb voltam bent max1honapot mindig el szököm vagyis el se kell szőknőm a nevelök küldenek utána 2-3ora múlva értesítik a rendöröket
2019. jan. 3. 17:06
 19/19 anonim ***** válasza:
És miért kerültél be utolsó? Kóros hazudozás miatt?
2019. jan. 4. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!