Miért nem engedik a szüleim, hogy laptopot vegyek?
Vagy a gép,vagy a laptop.
Vagy veszel egy új gépet,vagy az árán egy laptopot.
Szerintem így lenne helyes.
Ha nincs valós szükség a laptop hordozhatóságára, akkor érdemesebb lenne asztali gépet venni. Jobb az ár/érték aránya, szervizelhető. Az hogy az ágyból tudj gépezni az meg egy hatalmas luxus.
A jelenlegi gép felújításán is el lehet gondolkodni, egy SSD-vel és legalább 8 GB-rammal rendelkező gép kb bármire elég amit írtál, legyen az akár egy 7-8 éves gép (első generációs core i3 vagy annál jobb). Na az utóbbihoz hasonló gépet használok, és tökéletesen elég nem csak netezésre, hanem akár (MÓDJÁVAL) játék- és szoftverfejlesztésre, videóvágásra is.
Erre tényleg felesleges lenne egy új laptop, főleg hogy a normális minőségűek 200 000 felett indulnak, az alatt eléggé spórolnak a gyártók. Pl 160 ezres gép, hiába fullhd kijelző, de a legolcsóbb fullhd kijelző, csak pár fokkal nézed más szögből és máris rosszak a színek. Ehhez képest egy 30 ezres monitor valami csoda. Plusz nekem van laptop is (egyetem miatt) de eléggé kényelmetlen egy normálisan elhelyezett asztali géphez képest.
Egyébként meg minek kérdezzed meg őket? Ha van saját pénzed, akkor foghatnád magad és megvehetnéd.
Ha ezt nem teheted meg, akkor az a pénz nem a sajátod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!