Franletta kérdése:
Ha valaki megszökik az intézetből (nem zárt), és nem kerül elő szülő fel jelentheti a nevelőket?
Figyelt kérdés
Mikor kezdik el kerestetni az illetőt? Mennyi az esély hogy megtalálják az eltűnt személyt, vagy ha sokáig nem találják leállítják a körözést? Írjatok le róla mindent kérlek!!#Gyv
2018. jan. 31. 17:03
1/19 anonim válasza:
Intézetből általában a csinos kislányok szöknek meg nagyon érdekes. Nevelők meg sose tudnak semmit,persze,jobb nem bolygatni ezt a témát..
2/19 anonim válasza:
Ne akarj megszökni! Veszélyes a külvilág! Mit fogsz enni? Hol fogsz lakni? Rögtön elkezdik keresni és nem állítják le a körözést.
3/19 anonim válasza:
Én 18 évesen otthonról léptem meg,egy évig köröztek,de nem vittek sose haza ,miután közöltem h jol vagyok,csak okkal léptem le,alkoholizmus stb,igazoltattak sokszor, én igazoltam magam,mondtam h dolgozom megvagyok,cimem nem adhathják meg. De ez nem intézet volt,én otthonrol távoztam ismeretlen helyre,persze jol tudták szüleim h nem eltüntem,27 éve nem tudnak rólam semmit. Ők se érdekelnek.
4/19 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy miért van intézetben, miért nem a szülőnél? Mennyi idős az eltűnt? És nem, nem állítják le a körözést, jó ideig biztosan nem, hiszen benne van a pakliban hogy a gyerek bűncselekmény áldozata lett, nem megszökött.
5/19 anonim válasza:
Annak a szülőnek meg, akitől elvették a gyerekét, ku.rva sok alapja leget feljelentgetni.
6/19 anonim válasza:
Az intézetben amit én ismerek ott úgy működik hogy ha valakinél felmerül a gyanú hogy elszökött a nevelő azonnal keresni kezdi, ha nem találja akkor értesíti a rendőrséget. Ha elszökik valaki akkor kap valami figyelmeztetést vagy mit.
7/19 anonim válasza:
Kiskorú esetében nem állítják le a keresést, és általában hamar előkerül.
8/19 anonim válasza:
#3: 18 évesen minek szökni? Felnőtt vagy. Felnőtt embert nem visznek haza, ha nem akar menni.
9/19 anonim válasza:
Nem ismered a történetet. Szokni,kelett,10 évesen vártam már h 18 legyek, az is egy szint,h folyton rémálmaim pánmikrohamaim voltak migrén stb,tanárok persze semmit se csináltak,szartak az ilyenre,szuleim tesoi 22 a éves Unokatresomnak még a privát uzeneit is elolvassák,csak ő beletörödött, mert fél a retardált családtol. Most probáljuk férjemmel őt is kiszedni abbol bolondok házából. :( Igen v hogy szökni kell felnőttként is..
10/19 anonim válasza:
Gyerekotthonban nőttem fel, én ugyan sosem szöktem, de teljesen tisztában vagyok az ilyen dolgokkal.
Ha nem mész vissza a megadott időre, és nem érnek el a nevelők, akkor szólnak a rendőröknek. Ők kiadják rád a körözést, ami sosem évül el. Ha hónapokig/évekig nem találnak, akkor sem.
Általában pár napon belül megtalálták a szökőket, vagy maguktól visszamentek miután kitombolták magukat. Olyan nincs, hogy ne találnák meg őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!