A leírtak fényében még inkább érthető, miért tette el és pláne nem esne rosszul.
3. válaszoló voltam.
2018. jan. 30. 16:35
12/19 anonim válasza:
Ja igy mas.... nem melletted lett szerelmes!
Nekem is megvannak 25 eves levelek meg a paromnak is. Emlek, de most egyutt vagyunk. Olvasgatni nem szoktam de ki sem fogom dobni. Nincs ezzel gond.
2018. jan. 30. 16:36
13/19 anonim válasza:
Nem esne rosszul. Az már annál inkább, hogy interneten teregeted ki a férjed dolgait.
2018. jan. 30. 16:45
14/19 anonim válasza:
Ne haragudj, de így még jobban megértem. Ettől függetlenül Téged is, elhiszem, hogy rosszul esik meg fáj, mert igen az a nő sokat jelent neki, azért vette el és ott a kapocs, a gyerek. Sok évig volt a felesége, nagyban meghatározta az életét. De akkor is csak egy szép emlék lehet! Ha működött volna most is együtt lennének és nem te lennél a párja, de te vagy és gondolom nem véletlenül, bizonyára téged szeret, mint nőt. De tisztelheti és szeretheti másképpen, emberileg az első feleségét, életet adott a gyermekének.
2018. jan. 30. 17:03
15/19 anonim válasza:
Az elsö párommal 12 évig voltunk együtt és a mai napig megvannak a levelei, pedig 24 éve élek a párommal, igen boldogan - ennek ellenére az elözö kapcsolatom is az életem egy része, és éppen ezért ezek az emlékek is fontosak nekem, pedig az ex-szel már régen lezártuk a kapcsolatunkat.
2018. jan. 30. 19:16
16/19 anonim válasza:
Nekem is van a volt férjemtől meg levelem. Sőt az első rózsa is megvan, vastag hajlakkréteg alatt, és egy az esküvői csokorból.
Egy kis dobozban van a szekrény tetején, az esküvői albummal együtt.
Konkrétan a párom segített felrakni, úgyhogy tud róla.
Nem hazudom azt, hogy a házasságunk végig rossz volt. Szeretném ezeket majd megmutatni a lányaimnak, ha elég nagyok és kíváncsiak.
Szerintem nem szabad felégetni a múltat, nem lehet úgyse meg nem történté tenni!
2018. jan. 30. 21:32
17/19 anonim válasza:
15 évig együtt voltak, persze,hogy fontos neki, nem tudja kukába dobni az összes emléket.
de veled van, téged szeret. kár ezen hisztériázni szerintem.
ha a kapcsolatotok alatt írt volna szerelmes levelet neki,akkor kuka a pasi egyértelmű.
de hogy előtted mit csinált,ahhoz nem sok közöd van.
gondolom te is voltál szerelmes a férjed előtt.
2018. jan. 31. 09:16
18/19 anonim válasza:
Amennyiben kezdenék olyan férfival, akinek mástól van gyereke, nem venném zokon, hogy a gyereke anyjától kapott levél vagy hozzá írt level fontos számára. Nyilván fontos neki az, akivel gyereket csinált.
2018. jan. 31. 11:28
19/19 anonim válasza:
A párom is megtartoss tok emléket a volt feleségéről. Nincs ezzel semmi baj, hisz sokáig együtt voltak, van egy lányuk is, de ő már a múlt, az emlékek viszont fontosak. Sosem kérnèm, hogy dobja ki az élete részét, hiszen az a kapcsolat is hozzátett valamit, amitől most az az ember, akit szerethetek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!