Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül lenni vagy egy olyan...

Egyedül lenni vagy egy olyan kapcsolatban amely nem az igazi?

Figyelt kérdés
állandóan neked kell alkalmazkodnod,stb.
2010. jún. 6. 11:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen egyedül. Miért lennék benne egy olyan kapcsolatban, amiben nem érzem jól magam? Csak azért, hogy ne legyek egyedül? Miért, mi olyan szörnyű abban?
2010. jún. 6. 12:24
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha szereted harcolj érte, tegyél azért, hogy jó kapcsolat legyen. Beszéld meg vele, ez csak a kommunikáción múlik, ha más baj nincsen vele :) Beszéljétek meg, hogy min kellene változtatni, hogy mindkettőtök boldogabb legyen ebben a kapcsolatban. Sok sikert! :)
2010. jún. 6. 12:38
 13/23 anonim ***** válasza:
33%

Ha még fiatal vagy, hagyd a fenébe.

Rengeteg férfi van, aki legalább ki akar mozdulni, egyébként egyik sem sokkal jobb a másiknál.

2010. jún. 6. 13:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Én inkább egyedül lennék, ha nem lennék szerelmes.
2010. jún. 6. 13:07
 15/23 anonim ***** válasza:
Egyedül lenni. Mondjuk nekem van egy kislányom, soha nem leszek egyedül, de a volt férjemtől jobb külön. Azóta is egyedül vagyok, de ezerszer visszagondolok, hogy az még rosszabb volt.
2010. jún. 6. 13:13
 16/23 anonim ***** válasza:
Jajj szegény kérdező tök ugyanebben a helyzetben vagyok,csak a barátokkal szórakozik stb. és amikor neki jó akkor velem... csak az a baj h. énis nagyon szeretem és így nehéz. Nekem az a stratégiám h. először megpróbálom megbeszélni megoldani és ha akkor sincs siker akkor szakítás bármennyire is fáj.
2010. jún. 6. 13:26
 17/23 anonim ***** válasza:
Én az egyedüllétet választottam, nem a társas magányt. 30/l.
2010. jún. 6. 13:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Szia.Én is ilyen helyzetbe vagyok.Ha nem lenne egy közös gyerekünk,és nem lennénk házasok,már én is ott hagytam volna.De igy van még ami visszatart.
2010. jún. 6. 13:47
 19/23 anonim ***** válasza:
Mindenképpen beszéld meg vele a dolgokat! Mondd meg neki, hogy nagyon szereted, de sajnos, ha ez így halad tovább, akkor mindezek ellenére szakítanod kell vele, mert ez így nem jó!!! Ha szeret, akkor megpróbál változtatni, de ha ez sem hatja meg, akkor tényleg dobd ki!
2010. jún. 6. 17:02
 20/23 anonim ***** válasza:
sztem az hülyeség h addig legyél vele,amig nem találsz jobbat
2010. jún. 6. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!