Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kapcsolatban mit vált ki...

Egy kapcsolatban mit vált ki egy férfiben ha egy üzenetben azt írom, hogy nagyon egyedül érzem magam?

Figyelt kérdés
Ami teljesen így is van:(Egyedül élek,és olyan sokat vagyok egyedül..:( Kinn esik a hó,sok család ilyenkor együtt van,én meg csak gubbasztok:( Szerintem ő nem tudja hogy ezt érzem,mert csak mostanában tört rám hogy már nagyon utálok egyedül lenni.Ha elmondanám ezt minek tűnne:nyafogásnak amiért nem bírom feltalálni magam,vagy túlzottan csöpögősnek vélné,vagy meg se hatná,mert ő egy határozott,erős személyiség.Nem tudunk sokszor találkozni,lehet ezért is jön ki rajtam még jobban ez az érzés..:(
2010. nov. 28. 19:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Esetleg sürgetésnek veheti. De ebben sincs semmi rossz. Ha nem akar jönni, vagy hívni, akkor mondja meg. Keresek mást. Mindenkinek csak egy élete van. Lépjél. Először csak finoman, nőiesen. Később határozottabban. Ha nem történik semmi, itt a neten találhatsz mást is. Akik szintén tudják, milyen rossz egyedül lenni...
2010. nov. 28. 20:03
 2/10 Tinker Bell ***** válasza:
Csak te tudhatod, hogy mit váltana ki belőle, hisz te ismered! Dobd fel az összeköltözés ötletét!
2010. nov. 28. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
énbelőlem pl semmit se -.-
2010. nov. 28. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan írd meg neki. Ha nem tesz ellene, akkor nem rá van szükséged, nem?
2010. nov. 28. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
jajj, nehogy azt írd, hogy egyedül érzed magad, mert az a gyengeség jele, inkább vess be egy kis trükköt! Hívd át magadhoz, pl videót nézni, vagy vacsorázni. És eközben vesd fel neki az ötletedet.
2010. nov. 28. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Valószinű arra gondolna hogy szexelni van kedved.
2010. nov. 28. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:

én elmennék hozzád és átölelnélek.

Persze nem írtál semmi konkrétumot, kiről van szó, barátod, ismerősöd az iellető, vagy kicsoda, így nehéz a választ kitalálni.

2010. nov. 28. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:

A férfiak nagy részében ez menekülési ösztönt vált ki - "egyedül vagyok" = "beléd kapaszkodom". Ha nem is így szánod, neki így jöhet le.

Ahogy más is javasolta, inkább indirekt módon közöld vele. Mondd, hogy szeretnél moziba menni/videózni/vacsorázni vele/stb,stb,stb.

2010. nov. 28. 20:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat,megfogadom őket!
2010. nov. 28. 21:26
 10/10 BlackSword ***** válasza:

Muszály ennyit manipulálni... Lehet bennem van a hiba, de ha szeretsz valakit, akkor mond meg neki őszintén... A legcélravezetőbb út mindig az egyenes... Szóból ért az ember, a férfi pedig méginkább... Ha értelmes a tag, akkor biztosan megérti...

Ráaadásul tudom milyen sz@r egyedül élni... Most bizonytalan vagy magadban, és az ennek az első tünete... Most mond el neki, és meg fogsz könnyebbülni... Talán még közelebb is kerültök egymáshoz...

2010. nov. 28. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!