Egy kapcsolatban mit vált ki egy férfiben ha egy üzenetben azt írom, hogy nagyon egyedül érzem magam?
én elmennék hozzád és átölelnélek.
Persze nem írtál semmi konkrétumot, kiről van szó, barátod, ismerősöd az iellető, vagy kicsoda, így nehéz a választ kitalálni.
A férfiak nagy részében ez menekülési ösztönt vált ki - "egyedül vagyok" = "beléd kapaszkodom". Ha nem is így szánod, neki így jöhet le.
Ahogy más is javasolta, inkább indirekt módon közöld vele. Mondd, hogy szeretnél moziba menni/videózni/vacsorázni vele/stb,stb,stb.
Muszály ennyit manipulálni... Lehet bennem van a hiba, de ha szeretsz valakit, akkor mond meg neki őszintén... A legcélravezetőbb út mindig az egyenes... Szóból ért az ember, a férfi pedig méginkább... Ha értelmes a tag, akkor biztosan megérti...
Ráaadásul tudom milyen sz@r egyedül élni... Most bizonytalan vagy magadban, és az ennek az első tünete... Most mond el neki, és meg fogsz könnyebbülni... Talán még közelebb is kerültök egymáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!