Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is utáltok puszival köszönn...

Ti is utáltok puszival köszönni a családtagoknak? Illetve bárki másnak?

Figyelt kérdés

Mar kiskorom ota utalok puszival koszonni embereknek, sosem voltam a dolog hive, akkoriban megis szoltak erte, hogy „ milyen gyerek az ilyen“, stb...

Ti megsertodtok, ha vki nem kezdemenyez puszit ill elhuzza magat a puszibol?

2018. jan. 23. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
En se szeretem, de a kedvencem az mikor egy random tokon megjelenik akkora herpesszel hogy kiszurja szemem es mennek el erre odajon puszit adni. A masik kedvencem az mikor puszit ad es utana meg igy jaj hat meg nem mentem ki teljesen ebbol a francos influenzabol mar vagy 2 hete olyan rosszul vagyok.... en meg csak igy allok hogy koszi a bacikat legkozelebb megtarthatod. Irigyeltem mindig a fiukat hogy ok csak kezetfognak egymassal.
2018. jan. 23. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szerettem/ szeretem soha a puszizkodást, egy fiú ismerősöm van, akinek szívesen adnék puszit, mert kedvelem, de ő meg tudja, hogy utálok pusziszkodni, úgyhogy hagyjuk az egészet a fenébe.

Azt sem szeretem, amikor kisgyerekeknek mondják a szülei, hogy adjanak nekem puszit, mert úgy illik, és a gyerek láthatóan nem akar. Ilyenkor mondom, hogy nem kell, és integetünk inkább egymásnak vagy valami hasonló üdvözlési formát találok ki gyorsan, hogy ne legyen neki kellemetlen. Alapból nem szeretek senkit megpuszilni aki nem közvetlen hozzátartozó, legyen bármilyen cuki kisgyerek, olyannal meg főlem nem tenném ezt, aki nem akarja.

2018. jan. 24. 00:25
 13/14 Ketseg2017 ***** válasza:
100%
Én inkább azokat a helyzeteket furcsállom, ahol az egyiet megpuszilod és a másikat nem...
2018. jan. 24. 14:26
 14/14 A kérdező kommentje:
koszi . mindenkinek ment a zold kez, hasznos volt minden valasz. magyarorszagon nagyon szeretnek puszival koszonni talalkozaskor, bucsuzaskor, koszonteskor, BARMIKOR gyakorlatilag, de en tenyleg mar kicsi korom ota szivbol ruhellem ezt. :D szerencsere a szuleim megertettek mar az elejetol es sosem eroltettek hogy adjak puszit a rokonoknak, de a nagyszulok..... :D azota kulfoldre koltoztem, 5 eve elek itt, es itt soha senki nem akart megpuszilni ha talalkoztunk, mindig kezet fogtunk csak, meg az eskuvonkon is kezfogas volt mindenkivel, nem cuppogas, aminek oszinten orultem :)
2018. jan. 24. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!