Ti is utáltok puszival köszönni a családtagoknak? Illetve bárki másnak?
Mar kiskorom ota utalok puszival koszonni embereknek, sosem voltam a dolog hive, akkoriban megis szoltak erte, hogy „ milyen gyerek az ilyen“, stb...
Ti megsertodtok, ha vki nem kezdemenyez puszit ill elhuzza magat a puszibol?
Én sem szerettem/ szeretem soha a puszizkodást, egy fiú ismerősöm van, akinek szívesen adnék puszit, mert kedvelem, de ő meg tudja, hogy utálok pusziszkodni, úgyhogy hagyjuk az egészet a fenébe.
Azt sem szeretem, amikor kisgyerekeknek mondják a szülei, hogy adjanak nekem puszit, mert úgy illik, és a gyerek láthatóan nem akar. Ilyenkor mondom, hogy nem kell, és integetünk inkább egymásnak vagy valami hasonló üdvözlési formát találok ki gyorsan, hogy ne legyen neki kellemetlen. Alapból nem szeretek senkit megpuszilni aki nem közvetlen hozzátartozó, legyen bármilyen cuki kisgyerek, olyannal meg főlem nem tenném ezt, aki nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!