Ebben a helyzetben kihez ítélnének 14 évesen? Ahova én szeretnék menni?
Figyelt kérdés
Apa:
A párjával közösen vásárol 64 nm res panelba ami 3 szobás külön szobánk lenne.
10 nm res az én szobám
A lakásban a konyhát leszámítva mindent fel újítottak teljesen új bútorok.
3 kereső felnőtt (apa,tesóm,apa párja)
nem szeretnék hogy ide hozzam a kiskutyáim
Anya:
alkoholista a párja akié a ház itt is külön szoba de tesómmal ha itt lakna egybe lennénk
kertesház és kb 100nm res
20 nm res az én szobám
régi bútorokkal
itt nem lenne tv
nincs gáz hősugárzóval fűtünk és rezsón főzünk
a konyha penészedik.
itt lehetnek a kiskutyáim
2018. jan. 22. 21:44
21/23 anonim válasza:
A tesom nem jonne mert o mar nagykoru es nem akar,persze h nem akar,bolond lenne ilyen környezetben élni,pár kiskutyáért. Alkohilsta nem tud lábra állni szegényke akkor otthagynám a kocsma előtt,ennyi,megoldja ha inni tudott.
22/23 anonim válasza:
Hivatalosan úgy van, hogy ha "a gyermek 14. életévét betöltötte, az elhelyezésére vonatkozó döntés csak az egyetértésével hozható, kivéve, ha az általa választott elhelyezés fejlődését veszélyezteti." A szüleidtől külön meg fog téged hallgatni a bíróság, megkérdezik, hogy te kinél szeretnél élni és miért. De azt is figyelembe veszik, hogy ki tud neked jobb feltételeket biztosítani mind erkölcsileg (az alkoholista pár itt elég nagy negatívum), mind lakhatás és tartás szempontjából. Jelen esetben nagyon sok múlik majd a bírón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!