Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a helyzetben kihez...

Ebben a helyzetben kihez ítélnének 14 évesen? Ahova én szeretnék menni?

Figyelt kérdés

Apa:

A párjával közösen vásárol 64 nm res panelba ami 3 szobás külön szobánk lenne.

10 nm res az én szobám

A lakásban a konyhát leszámítva mindent fel újítottak teljesen új bútorok.

3 kereső felnőtt (apa,tesóm,apa párja)

nem szeretnék hogy ide hozzam a kiskutyáim

Anya:

alkoholista a párja akié a ház itt is külön szoba de tesómmal ha itt lakna egybe lennénk

kertesház és kb 100nm res

20 nm res az én szobám

régi bútorokkal

itt nem lenne tv

nincs gáz hősugárzóval fűtünk és rezsón főzünk

a konyha penészedik.

itt lehetnek a kiskutyáim

2018. jan. 22. 21:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%
Látom a pontozás alapján sokak szerint egy kiskoru számára a legjobb környezet alkoholistával gáz nélkül,rezsőval főzve,nyomorban,egészegre káros penészben van. Mondjuk sokan élnek igy sajnos. Remélem a biróság se engedi a kérdezőt oda. Apukájánál a helye normális korülményekben. Anyuka is ha a gyerekeit nézné nem igy élne egy alkohilstával. :(
2018. jan. 23. 01:15
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
Én apám massziv alkoholista volt azóta gyülőlőm oket és tudom h mindent tönkretesznek, leginkább a kozelében élőket. Én leginkább a oklével találkoztam,amig elnem menekültünk. Ne menj Alkohilstához. A biró és Apád úgy sem fogja sokáig türni, és ha vmi gebasz lesz az onnantól Anyukád felelőségge,gonosz de pár kiskutya nem ér ennyit,látogasd Anyukádat és kutyákat,de ne lakj ilyen körülmények között.
2018. jan. 23. 01:19
 13/23 anonim ***** válasza:
67%
Menj apukadhoz. Meg szerintem a bíróság se engedne anyukadhoz... Penész, rezso, hosugarzo plusz a tesoddal lennetek egy helyre beszoritva. Ha a kutyak miatt akarnad , megertenem. En is szeretem a kutyakat. De mekkora kutya? Ha egy kis picike,nem sok mozgast igénylő,akkor mehet ő is a panelba. Arról meg nem beszélve, hog, anyukaf párja alkesz. Szerinted jo lenne ugy élni? Én az apukat választanám anyukadatrg latogathatod majd :)
2018. jan. 23. 02:33
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Jaaa ,hogy nem szeretnek apukadek a kutyust.. Mosteg ne haragudj , de se a kutyának nem lenne ott annyira jó, neled meg főleg nem. Es szerintem a birosag a kutyakat nem fogja nezni.. Valahogy beszeld meg apukaddal a kutya témát.
2018. jan. 23. 02:34
 15/23 anonim ***** válasza:
73%
Panel saját szobával. Csak neked nem egyértelmű.
2018. jan. 23. 07:03
 16/23 anonim ***** válasza:
63%

Kizárt, hogy egy alkoholistával összeköltöznék.

Tudod mi lenne? Hogy ordítana, esetleg verne, tuti terror, kisajátítaná anyudat - ezt már monjuk most megtette, mert épeszű nő páros lábbal dob ki egy piás embert...

Most őszintén, két kiskutya fontosabb annál, hogy 2 éven belül ne légy idegroncs?! Hát nekem nem lenne, eladnám őket jó helyre, aho folalkoznak velük és mennék apámhoz.

2018. jan. 23. 08:48
 17/23 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem, amiket felsoroltál, önmagában nem kizáró ok, hogy anyudhoz kerülhess. Persze, így leírva csúnyán hangzik, de az, hogy nincs gáz, nem jelent semmit. Mi is villanyradiátorral fűtünk, mert valamiért anno az előző tulaj úgy gondolta, hogy nem kell ide se gáz, se fűtés.

Oké, a villanyszámla magasabb, de attól még így is ki van fűtve a lakás.

Az meg, hogy rezsó vagy villanytűzhely, az a bíróság szempontjából mindegy, amíg anyuka képes arra, hogy meleg ételt főzzön rajta.

A penész már neccesebb, de nem mindegy, mennyire penészes. Láttam olyat, ahol csak picit szürkének tűnt a fal messziről, ha nedves a lakás, ez elkerülhetetlen. De nyilván láttam olyat is, ahol vastag bunda ült a sarkokban... utóbbi gáz.

Viszont, ha anyuka szeretné a gyerekelhelyezést, akkor fog egy üveg szavót és meg van oldva a dolog. Családlátogatáson körbenéznek, szép tiszta minden, éljen. Ennyi.

Az alkoholista élettárs már neccesebb, bár nyilván kérdés, hogy mit hívunk alkoholistának, milyen a viszonya veled, stb. Erre nem fogunk tudni megfelelni. Ám szerintem, ha te magad anyukádnál szeretnél maradni, az esélyed megvan rá. Amiket felsoroltál, azok nem olyan nagy dolgok, az, hogy régi vagy új bútorok vannak, a legutolsó szempont a gyerekelhelyezésnél.

És ez független a kutyáktól.

2018. jan. 23. 08:57
 18/23 anonim ***** válasza:
85%

Régi bútorok, az nem feltétlenül jelent rosszat. Nekem 250 éves tölgy bútoraim vannak...

Egyébként ha anyukád hajlandó összeköltözni egy alkoholistával, akkor szerintem valami gixer nála is van. Bármelyikőjükhöz is mész, arra mindig figyelj oda, hogy anyukádat nehogy magával rántsa az az alkesz fazon. Nem egy ilyen esetet láttam már sajnos.

2018. jan. 23. 09:55
 19/23 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként nem minden alkoholista üvöltözik meg verekszik
2018. jan. 23. 10:14
 20/23 A kérdező kommentje:

3 kutya mind utcarol befogadott kecerek kozepes es egy nagy kutyus a legnagyobb a leglustibb o mar 10 evnel idosebb

Hat mindennap iszik hetvegen haza hozzak mert nem tud labra allni azt mondja fel tollem es altalaban nem tunik fel hogy itt van vagy nincs

Amya nem tud hiva koltozni

A tesom nem jonne mert o mar nagykoru es nem akar

A 3 kutya kozul 1 et vihetnek

A tesomnak is van 2 o vagyis az apa parjaval kozos csivava meg egy csivi keverek

Ezert nem akarnak 5 kutyat

Apa szeretne majd elkoltozni de ha minden jol megy 2-3 ev meg alkor johetnek a kutyak

Addig kene nekik hely apa amugy a kajat meg az oltast allna is ha maradhatnanak anyanal de nem

A legjobb az lennr ha anyaval ketten lennek vagy a tesom is de o mar nagy.

2018. jan. 23. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!