Hogyan reagáltak otthon?
Kérdésem az itt jelen lévő homoszexuálisoknak/biszexuálisoknak szólna. Hogy fogadták otthon, ki, hogy élte ezt meg a családban? Milyen formában hoztátok az otthoniak tudtára?
Életkort, nemet és beálítotságott kérnék.
Előre is köszönöm.
(a homofób üvöltözést kérném mellőzni)
Most férfival vagyok, monogám kapcsolatban (és remélem leszek sokáig,mert nagyon szeretem) de ha az egész életemet nézzük, biszex vagyok, mert voltak mindkét nemből partereim (kapcsolat szintjén) Amikor barátnőm volt, Anyukám először gyanakodott (ennek rosszallóan hangot is adott),majd nem hitte el, aztán hóbortnak tudta be(mert hogy nekem állítólag semmi nem jó, ami normális), rámhagyta, majd tök megértően azt mondta, "majd eldöntöd"
Nyilván reménykedett a konformista döntésben, de amikor a barátnőm elhagyott és kibuktam, őszinte együttérzést mutatott, vigasztalt, le a kalappal előtte (elég konzervatív amúgy, de nem elvakult, mint látható ebből is)! Ennek ellenére a második barátnőmet (pedig az komolyabb kapcsolat volt) nem tudta. Úgy voltam vele, majd megmondom akkor, ha ennek gyakorlati indoka lesz, pl, szeretnénk összeköltözni - de addig nem jutottunk el.
Én azt vallom, coming outolni akkor kell, ha van kivel, miért és hova.
Én csak egy srácról hallottam, akit kitagadott a paraszt apja emiatt, de jobban is járt!
Azóta megjárta Svédországot, Hollandiát meg Németet mint Kamion szerelő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!