Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a helyzetemmel?

Mit kezdjek a helyzetemmel?

Figyelt kérdés
Igazából az a helyzet hogy rossz beismerni de idegileg ki vagyok, ahogy ebben a házban mindenki. Ma volt az utolsó csepp a pohárban, tényleg ki vagyok készülve és a kezem meg van kötve nem tudok elmenni sem mivel még csak 16 éves vagyok szóval nehézkes lenne, felhajtást meg nem akarok plusz egy valami még visszatart. Viszon 18 éves koromba fix hogy eltünök még ha az utcára kerülök is. Na de addig mit kezdjek magammal? Ezt én már nagyon nehezen bírom, undoritó ami itt megy, egyszerüen csak nyugalmat akarok de az lehetetlen. Szóval hogyan jöhetnék ki ebből a mély depressziós dologból? Egyedül a barátomban bízok meg neki szinte mindent eltudnék mondani de félek hogy benne is csalódok. Kérlek segitsetek valahogy, most is sirok mint egy bolond.
2018. jan. 12. 18:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Hasonló helyzetben vagyok, ha gondolod beszélgethetünk! :)
2018. jan. 12. 20:07
 22/29 anonim ***** válasza:
40%
A hazugságát a válaszokból ollózza. Annyi esze sincs, hogy saját szavakat írjon. Egy igazi troll...
2018. jan. 12. 20:10
 23/29 A kérdező kommentje:
Nem mindenki olyan hazug minte te. ( utolsó, plusz a társaik)
2018. jan. 12. 20:24
 24/29 anonim ***** válasza:
33%
Ne haragudj te is ítélkezel. Azt hiszed neked rosszabb. Az valóban igaz hogy nem lehet segíteni ha nem tudjuk az egész problémát. Írd le privátban ha nem akarod itt. Én nem bántani akarlak ne érts félre
2018. jan. 12. 20:39
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
nem szeretsz beszélni a bajaidról, de kiírsz egy kérdést a bajaiddal kapcsolatban, aztán felháborodsz mikor segítőkész(!) emberek megkérnek, hogy fejtsd ki, hogy tudjanak segíteni
2018. jan. 12. 20:48
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem rajtuk háborodtam fel, ha rendesen elolvastad nekik normálisan írtam. Azokon háborodtam fel akik olyanokat irtak. Próbálj értelmezni.
2018. jan. 12. 22:00
 27/29 anonim ***** válasza:

A kérsező már leírta a problémájár! Nem tudom, miért kell folyton a kamukérséssel piszkálni. Lehet hogy kamu, de mi van akkor hogy ha nem az?

Tanács: ha nem jársz diákmunkára, akkor járj

barátkozz, ismerkedjen, barátodnak pedig nyugodtan mond el, hiszem ha tényleg szeret, akkor megérti és segít is

2018. jan. 13. 09:25
 28/29 anonim ***** válasza:
Plussz ha ideges vagy, meditálj, fess vagy járj sportra.
2018. jan. 13. 09:25
 29/29 anonim ***** válasza:
És ha kamu? Ezer hasonló eset van, és jól jöhetnek a válaszok az olvasóknak, akik nem írnak ki kérdést erről.
2018. jan. 13. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!