Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy gyerek aki szokott...

Van egy gyerek aki szokott bántani az iskolában? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy gyerek aki szokott piszkálni, esetleg meg is ver.. De én meg nem tudok annyira jól bunyózni.. A tanároknak meg azért nem merek szólni, mert akkor azért ver meg. Ha meg anyukámnak szólok, akkor azért is megver.. Úgyhogy nem tudom mit tegyek?! Iskola váltás nélkül, mert most vagyok 4. osztályos, és 8. bírnom kell... Aki segít az Isten, és nagyon meghálálnám neki!
2018. jan. 11. 20:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tippeket, válaszokat, lehet elmegyek másik iskolába, köszönöm! Aki most írt, annak adnék egy tábla csokit:) Nagyon kedvellek titeket!(mármint aki hasznosakat írt)
2018. jan. 11. 22:01
 12/21 anonim válasza:
Nehogy elmenj egy másik iskolába egy ilyen suttyó köcsög miatt!! Beszélj a szüleiddel vagy az ő szüleivel, mert ez így nagyon nem jó... Mindig lesznek ilyen parasztok az életbe, nem lehet megfutamodni! De ha mégis más suliba mész, búcsú ajándékként jó erősen vágd orrba! :D
2018. jan. 11. 22:15
 13/21 anonim ***** válasza:
7%

figyelj, egyszer engem is szivatott egy idősebb fazon

vettem egy boxert és amikor nem számított rá úgy gyomorszájon vágtam a tesi öltözöben, hogy majdnem megfulladt

utána rettegett tőlem

2018. jan. 11. 22:27
 14/21 anonim ***** válasza:
10%
Az én fiamat is bántották. Az lett a megoldás, hogy kerüli őket. Lassan csak elfelejtik, hogy a fiamat piszkálják... :)
2018. jan. 11. 22:31
 15/21 anonim ***** válasza:
Szólj anyukádnak, ő meg rendezze a tanárokkal. Tapasztalatból mondom, hogy segíteni fog! Sajnos vannak ilyen gyökerek, akiknek nincs más szórakozásuk. Mennyi idős egyébként?
2018. jan. 12. 03:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem sokáig egy cigány lány piszkált, zsarolt, pénzt, ruhákat kellett neki vinnem. Nem mertem szólni anyukámnak, mert féltem nagyon. Aztán 2 hónap után valahogy mégis bevallottam és anyukám pillanatok alatt elintézte. Ha utána találkoztam vele az utcán, még ő fordult el. Sajnálom, hogy nem rögtön szóltam anno anyukámnak.
2018. jan. 12. 08:57
 17/21 anonim ***** válasza:
14%

szégyeld magad

2018. jan. 12. 09:32
 18/21 anonim ***** válasza:
6%

Erősödj meg és verd meg egyszer jól, többet nem mer majd piszkálni.

Ehhez nem kell semmi, kezdj el otthon fekvőtámaszokat nyomni, minden nap többet és többet, aztán ha már megerősödsz kissé (megy az gyorsan, pár hét), lásd el jól a baját annak a kis szemétnek. Ez csak így megy, hidd el!

2018. jan. 12. 11:58
 19/21 anonim ***** válasza:
32%
Veresd meg az osztálytársaddal. Én így csináltam mikor bántottak: elloptam egy csomó rotringját (amit mindig tőlem vett el naponta, ha nem adom neki vagy nem veszek neki kaját azért vert meg :D), majd azt mondtam neki hogy egy másik gyerek lopja el, most nevezzük őt Pistának. Majd rávetette magát Pistára törióra elött, és jól megverte a gyereket Pista :D próbáld ki te is
2018. jan. 13. 01:00
 20/21 A kérdező kommentje:
De ha szólok, akkor lehet elvisznek egy másik iskolába :( És a barátnőm meg ott van 11/F
2018. febr. 12. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!