Apum és én nagyon kötöszködők vagyunk egymással. Van itt egy kis történet. Mit tegyek?
Te meg pofára fogsz esni. háhá.
Egyébként a te szegénységi bizonyítványodat mutatja, hogy csak ennyit tudsz + hogy egy ilyen választ adsz.
Távol áll tőlem ez a fajta szóhasználat, de engedtessék már meg: kis csicska!
Azon már elgondolkoztál,hogyha szolgáltatót váltasz,akkor többe kerül,hogy beszélgess anyukáddal?
Komolyan az ilyeneknek max.levélpapírt adnék...
tegnap 22:27-esnek!
gondolom nekem írtad! huhúúú, oda ne rohanjak, Te f@szkalap!! Nagyon intelligens vagy, akkor találd ki azt is, hogy előtte melyik válasz volt az enyém, ha a számokat ismered!!
22.03 Hol irta h előfizusan akarja megvenni? sehol
kérdező,ha tényleg saját pénzből veszed,ne szolj apádnak. max nem mutogatod elötte a telódat egy darabig
22:27 vagyok
11:50 állj már üresbe nem neked írtam, hanem a kérdezőnek!
De én kérek elnézést gondolhattam volna, hogy valaki magára veszi, ezt megelőzendően írhattam volna, hogy a kérdezőnek szántam a kommentemet. Bár számomra egyértelmű volt, hiszen ő írta ki a kérdést.
Nem tudom ki az igazi f@szkalap itt...
senki...
most már tiszta
csak erre hittem, hogy nem írtad..."+ hogy egy ilyen választ adsz. "
tényleg bocs, csak annyi hülyegyerek van itt, hogy na, és már kezd elegem lenni belőlük
béke :D
Nincs probléma.
Én azért írtam a kommentet mert a 22:03 is én voltam erre láttad mit írt be a kérdező... nem tudom személyesen nekem írta-e de én magamra vettem, bár különben is. Ha nem nekem írta akkor is áll amit mondtam.
Na minden jót :)
Megengedte már apukád, hogy vegyél telót? :)
Em nálunk is totál ez volt kb a probléma, csak fordítva. Apum belement volna, anyum meg nem akarta.
Úgy, hogy kompromisszumot kötöttünk.
Havonta kapok 6ezret, amit félretehetek a telóra, és így már van 10ezrem, szal jövő hónapba lesz 22ezer [mert ezt tegnap határoztuk el, szal erre a hónapra még nem kaptam meg], a hiányzó 8ezret meg összegyűjtöm valahogy [pl ha kapok mondjuk 1500 ft-t akkor nem használok el, csak 500-at, és akkor van még +1000] :)
Szerintem próbáld ezt nálatok is bevezetni, ha még mindig fenn áll a probléma =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!