Apum és én nagyon kötöszködők vagyunk egymással. Van itt egy kis történet. Mit tegyek?
Itt megoldás az intelligencia lenne.
Na de hát,az szemmel láthatóan hiányzik.Úgyhogy az elsőnek igaza van.
Mellesleg kezdem megérteni azokat,akik nem akarnak gyereket.Szörnyű látni,hogy milyen elkorcsodult nemzedék lesz belőlük.Mobillal villogni,amikor pár hónap múlva elavul.Inkább egy többévest vegyél,akkor mondhatod,hogy legalább ebben egyéniség vagy.
Mondjuk a rádióhullámok nálad agykárosodást nem fognak okozni,annak hiányában.
Nem tudom hány éves vagy, de miért kell ehhez engedély? :) Ha nagyobb vagy már, fogod a pénzedet, bemész a boltba és megveszed.. vagy kicsi vagy nagyon? elmehetsz nagyszülővel, szomszéddal, nagynénivel... na mindegy. szerintem apukád észre se venné a dolgot. Én régen a saját pénzemmel azt csináltam amit akartam. mondjuk nem költöttem el, csak varrógépre később. de mindegy.
Tudod, ha ettől jobban érzed magad, vedd meg. de azért tudd, hogy olyan barátokat kell keresni akik nem nézik hogy milyen telefonod van, annyira értelmetlen dolog :)
Ha visszabeszélsz apádnak, jusztis nem fogja engedni. ez emberi tulajdonság.
31/N
15:27-esnek : Nincs mit enned de azért befizetsz 5ezer forintot internetre? Grat
OFF:
Nekem is volt e250-em kb. tényleg csak telefonálásra jó. Viszont válassz a Corby helyett mást, mert az egy nagyon gagyi teló. Érintőképernyője nagyon f.os, alig érzékel vmit, hangszórójáról ne is beszéljünk és még kinézetre is f.os. Nem véletlenül ilyen olcsó.
Amúgy én még örülnék ha 2 évente kapnék új telót...
Atyaég, hogy lehettek ilyen buták, biztos tényleg nincs mit ennie, és azért írta ezt.... pfff igaza van, amúgy Hahahaha
És neked a válaszom kedves Kérdező! Apud, azért nem engedi megvenni mert, biztos látja, hogy annyira nagy szükséged nincs arra telóra, és ha megengedné, hogy megvedd, akkor később mindent követelné, még ha a Te pénzed is!!! Lehet lepontozni. Teljesen igaza van. Megkérdezhetem, hány éves vagy? Később majd megérted....
az úgy nem jut eszetekbe, hogy
1 nem otthonról netezik
2 nem fizet érte, hanem ingyen wifi
3 munkát keres és nem engedheti meg magának, hogy ne legyen nete, viszont a kajapénze meg elfogyott
4 a fizetése már elfogyott, de netutalványa még van, azért meg kenyeret nem adnak a boltban
És ha megveszed a saját pénzedből később ki tölti fel/ki fizeti be a számlát? Azt is te perkálod ki?
És az a pénz honnan van? Mert ha ők adják akkor ugyanúgy az ő pénzük.
Majd ha megdolgozol valamiért is tudni fogod mennyire nehéz és nem fogod szórni feleslegesen a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!