Hogy vegyem rá a szüleimet hogy elköltözzünk?
Figyelt kérdés
Kb 1éve elkoltoztunk . Sokkal jobban szerettem a régi lakasunkban lakni.. Igazából nem volt az se annyira jo de ezt nagyon nem szeretem. Egyrészt kint van a város szélén és nekem nehéz bemenni másrészt tényleg rossz emlékek kötnek ide. Mit csinálhatnék? 15L2018. jan. 1. 20:30
11/13 anonim válasza:
Kár volt a 10-es lepontoznod elkényeztetett buta kis liba, mert pont ezeket akarod a szüleidre lőcsölni, mert neked, aki úgysem sokáig leszel ott, éppen valamiért már nem tetszik.
12/13 anonim válasza:
Ne tessék a beszélgetőtársadat sértegetni, 11-es (remélem, törlik), hogy jössz te ahhoz?
13/13 anonim válasza:
Meglehet, hogy olcsóbb a mostani lakásotok és ezért költöztetek oda. Ha az az árkülönbség azóta fel lett élve könnyen megeshet hogy nincs is opciótok visszaköltözni. Beszélj róla a szüleiddel, hogy érzel meg, hogy egyáltalán anyagilag szóba jöhet e hogy arra a környékre visszaköltözzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!