Szerintetek egy párkapcsolatban 14 év korkülönbség számít?
Gondolom, engem is le fognak pontozni.
19 vagyok, párom 31. 3 éve együtt vagyunk, és egymás mellett köteleződtünk el. A mi kapcsolatunk ráadásul távkapcsolat (260 km van köztünk), szóval az elején még ez is ellenünk szólt, de együtt vagyunk, mert mindketten ezt szeretnénk, és mert egymásba szerettünk. Bárkit is kérdezel meg, szinte mindenki azt mondaná, hogy ennek nincs értelme, kár is volt belekezdeni. Én pedig azt mondom, hogy egy életed van, és ezt úgy éled, ahogy neked jó. Ha titeket nem zavar a korkülönbség, jól megvagytok és vannak terveitek hosszú távra is, akkor egy pillanatra se habozzatok a kapcsolatotokat illetően. Egy szerelem akkor is véget érhet, ha csak 3 éve van a felek között, a türelem, a hűség és az elfogadás az, ami nagyon sokat számít. Sok boldogságot nektek! :)
L/19
#13, milyen gondok kezdődnek az 50-es pasinál?
Én spec. vígan pelenkáztam; fürdettem a babánkat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!