Szerintetek szigorúak a szüleim?
Mi ez a sok rosszindulatú komment? A hármast várják el, senki nem mondta, hogy a lány is hármas tanuló.
Tőlem is ennyit vártak el, mégis végig 4.5 felett volt az átlagom kilenc és tizedik után, mert tudtam, hogy az utolsó két év már számít.
Nem szigorúak a szüleid, teljesen jól állnak a dolgokhoz.
A házimunkából kihagyás óriási hiba szerintem.
Neked származik majd óriási hátrányod.
A való életben mikor majd dolgozol és saját háztartást vezetsz, akkor is neked kell majd munka mellett a házimunkát megcsinálni. Még akkor is, ha felezel a pároddal, lesz tennivaló.
Tanulás mellett is beleférne, sőt.
16 vagyok, az otos, max 4-es atlag az elvaras, hazimunka kotelezo, csak akkor mehetek el, ha nem kell tanulnom, akkor is el kell mondanom mikor, kivel,hova. hazibuliba a sajt akaratom miatt nem megyek-nem az en stilusom.
szerintem ez lenne a normalis. nem erzem magam hatranyos helyzetben azokhoz kepest, akik azt csinalnak, amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!