Ti mit vesztek karácsonyra a férjeteknek?
Figyelt kérdés
Párotoknak?2017. dec. 20. 10:39
11/24 anonim válasza:
Semmit, sosem ajándékozunk, amúgysincs pénzünk (bár ez utóbbi még nem akadály, egy ajándéknak nem kell pénzbe kerülnie, de ha nincs ötletem... jó, egy van, majd meglátjuk, tudok-e neki rajzolni a fanficéhez, nagyon sok hónapja éve mondja már s már elkezdtem a kutatást. de az nem karácsonyi ajándék, csak valami, amit egyszer megígértem s egyszer meglesz).
12/24 anonim válasza:
Étcsoki, kávé, Old Spice szett.
13/24 anonim válasza:
Téli futókabátot, teát, kézműves sört.
14/24 anonim válasza:
Azt mondta kell semmi a fa alá, neki elég ajándék lesz, ha megvesszük jövőre is az éves horgászengedélyt...
15/24 anonim válasza:
13 és 14 együtt az álmaim felesége! Kézmüves sör + horgászengedély... ) :*
16/24 anonim válasza:
Idén én sem vittem túlzásba. Egy oldaltáskát kap, mert csaj egy nagy hátizsákja van, és ha csak pár dolgot akar hozni, akkor azt mindig a zsebébe tömi (amiatt pl múltkor elveszítette a bankkártyáját). És egy könyvet, amit már pár éve kinézett, de eddig soha nem tudtam megvenni neki.
17/24 anonim válasza:
Egy tájképet a kedvenc országából, bekeretezve.
18/24 anonim válasza:
Mivel az évfordulónk októberben van, a szülinapja meg novemberben, így mind a tárgyi, mind a személyes ajándékötletekből kifogytam. Kabátot akartam venni neki, de azzal anyukája beelőzött. Szakállnyíróra szüksége van, de ezt az ötletet szüleimnek adtam, mert náluk karácsonyozunk, tőlük is kapjon valami normálisat. Szóval vettem neki 2 kedvenc márkás pólót(szinte csak ezt hordja, és Magyarországon nem kapható), egy ronda karácsonyi pulcsit (megyünk "ugly christmas sweater" partyba, és tök szomorú volt, hogy neki nincs :D), valamint majd beszerezek még néhányat a kedvenc belga söreiből. szerintem ennyi elég lesz :)
19/24 anonim válasza:
A kedvenc csokiját + műcsalit (mert imád horgászni).
20/24 anonim válasza:
Páromnak egy egérpadod csináltattam egy közös képpel. Lehet kap mellé egy üveg italt/csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!