Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17L vagyok van egy 21éves...

17L vagyok van egy 21éves barátom, szüleimmel nem jövök ki, lehet olyat hogy hozzá költözök!?

Figyelt kérdés
Gyűlőlet,Szeretethiány,
2017. dec. 20. 06:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező van bármi bevételed? Ugyanis elég ciki lenne a párodnál kuncsologni bérlet meg tampon pénzért
2017. dec. 20. 09:14
 12/29 anonim ***** válasza:
44%

Utolsot nem tudom miert nullaztak le...

Teljesen helyenvalo ertelmes kerdes.

2017. dec. 20. 09:27
 13/29 anonim ***** válasza:
53%

18 éves korodtól odaköltözhetsz, de én sem ajánlom.

A szülei valószínűleg cselédnek fognak tartani, és abban az esetben, ha a lány van többet a srácnál, és nem fordítva, akkor nem ritka a kibeszélés, gyűlölködés sem.

Amennyiben megoldható, akkor menj kollégiumba vagy albérletbe inkább. Még csak 17 éves vagy, nagyon fiatal, és neked is változhatnak az érzéseid a srác irányába. Most még nem hiszed el, de ha belekóstolsz az igazi életbe, akkor lehet, hogy már nem is őt fogod akarni.

Mióta vagytok amúgy együtt?

Ja, és amúgy én megértem a kérdező problémáját. Én mindig is jó eredményeket hoztam az iskolában , most egyetemre járok, ahol szintén jól teljesítek, és nem csak szülői nyomásra, mert nagyon szeretem a szakot, amin vagyok, és a jövőben is ezzel szeretnék foglalkozni. Mondhatni szenvedélyem, amit tanulok. Ezt azért írtam le, mert az egyik válaszoló írta, hogy 'jaj, biztos eret vág magán, amikor TANULÁS HELYETT nem lehet a csávóval."

Mégis hepciáskodik anyám, mert ő egyszerűen ilyen típus. Lehetnék bármilyen férfival, ő sosem fogadna el senkit, és én ezt tudom, így megértem, mit érez a kérdező.

Szóval én azért nem tanácsolom a pasihoz költözést, mert lehet, hogy a cseberből vederbe esete lenne...

22/N

2017. dec. 20. 09:29
 14/29 anonim ***** válasza:
80%

Mit ertesz azon hogy a szuleiddel nem jossz ki?

Mert ez a kerdes nagyon fontos. Rosszul bannak veled? A kulcsszavaknak gyuloletet szeretethianyt irtal...

Miben nyilvanul ez meg?

2017. dec. 20. 09:29
 15/29 anonim ***** válasza:
40%

Ebben a fiúban most azt szereted, hogy ő tud "megmenteni", hozzá tudsz menekülni a szüleidtől. Összeköltözés után ez el fog múlni.

Főleg úgy, hogy hirtelen belecsöppensz a felnőtt életbe: suli után diákmunka, háztartás, megélhetési gondok. Az első komoly veszekedést nem éli túl ez a kapcsolat.

2017. dec. 20. 10:14
 16/29 anonim ***** válasza:
39%

" Összeköltözés után ez el fog múlni.

... Az első komoly veszekedést nem éli túl ez a kapcsolat."

Karácsonyi akcióban van a kristálygömb a madarastecsónál? :)

17 éves volt a párom, amikor összejöttünk, amikor betöltötte a 18-at összeköltöztünk. Idén vagyunk 21 éve együtt...

2017. dec. 20. 11:35
 17/29 anonim ***** válasza:
29%

"Kérdező van bármi bevételed? Ugyanis elég ciki lenne a párodnál kuncsologni bérlet meg tampon pénzért" - jajj, ez még tetszik... vajon az írója élt már valódi párkapcsolatban?

Tudod, onnantól, hogy "Mi" vagyunk, a pénz is a mi pénzünk, függetlenül attól, hogy épp melyikünk dobta be a közösbe. A tampon meg tök ugyanolyan áru, mint a hamburger, liter tej, pár zokni... kell, felkerül a bevásárlólistára, és aki épp boltba megy megveszi... ehhez képest tényleg a kuncsoRgás csimborasszója, ha a szülőtől kéred.

2017. dec. 20. 11:54
 18/29 anonim ***** válasza:
61%
16os mert az olyan gyakori hogy az ember a tinikori szerelmével éli lecaz életét. Én pl egy ilyet se ismerek. Az meg ciki ha felnőttest játszik de más tartja el.
2017. dec. 20. 12:03
 19/29 anonim ***** válasza:
35%
Szóval az tok normális egy párkapcsolatban hogy az egyik fél eltartott (nem arról beszélek amikor gyerekkel van otthon, az más)? És igen volt már valódi párkapcsolatom ahol mindketten ugyan annyit tettünk hozzá a kapcsolathoz.
2017. dec. 20. 12:05
 20/29 anonim ***** válasza:
43%
#18, szerencsére a párom nem értett egyet veled:)... egyébként azóta már ő is tartott el engem, nincs ebben semmi...
2017. dec. 20. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!