Teljesen egyedul csalad nelkul hogyan toltened az unnepeket?
Figyelt kérdés
a csaladom videken, nem tudok leutazni, nincs egy baratom, baratnom se
nemreg jottem Budapestre
mit tudok csinalni, hogyan tudnam tolteni ezt a 3 napot?
minden zarva lesz
kerlek adjatok nehany tippet
2017. dec. 19. 13:45
21/24 anonim válasza:
Főzz valami finomat.
Süss egy jó sütit.
Nézz meg egy-két jó filmet.
Olvass ki egy jó könyvet.
Pihenjél.
22/24 Metionin válasza:
Gondold át hogy mik azok a dolgok, amiket eddig nem volt időd csinálni, pedig szereted. Na csináld azokat!
Én főznék, zenét hallgatnék, festenék, gitároznék, sütit sütnék és bezabálnám, megnézném (és végigénekelném) a karácsonyi lidércnyomást, stb.
Szilveszterkor csatlakoznék az állatmenhely önkénteseihez, akik az elszökött kutyákat-cicákat gyűjtik be. Nekik mindig jól jön a segítség.
23/24 anonim válasza:
Úgy tölteném, mintha a családommal lennék. Díszítenék fát, vennék magamnak ajándékot, sütnék és főznék finomat. Nem szoktál tv-t nézni, tudom, senki nem szokott, de szerintem lehet kivételt tenni. De van a világon torrent is, akkor tölts le vmi karácsonyi hangulatú filmet. Nem tölteném nyomorúságosan és nem úgy állnék hozzá, mint ahogy mostanában divatos, hogy utálom a karácsonyt, meg amúgy is utálok mindent. Nem tudom ez miért lett szokás manapság, én kifejezetten nagyon szeretem, jövőre ráadásul már a saját családommal töltöm, nem a szüleimmel, alig várom, hogy saját menüt állíthassak össze, házi szaloncukrot csinálhassak, meg karácsonyi díszítést a lakásba.
24/24 zebulon66 válasza:
Veszel sok finomságot. Ha van neted rakás helyen lehet dumcsizni hasonló helyzetben lévőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!