Mi a velemenyetek arrol amikor a gyereknek tiltja a szulo a tetovalast?
Apam eleg regimodi... se a piercinget se a tetovalast nem szereti.. amikor kilovettem a fulemen plusz 2 lyukat akkoris kiverte a balhet. Akkor voltam 16 eves.
Multkor feljott ez a tetko tema. Es eleg csunyan beszelt rola...
Hogy undorodik tole . Hogy majd e miadt nem kapnank allast meg hogy majd 20-30 ev mulva mar nemlessz ilyen divat es elfogadott sem.
Es tiltja nekem meg a tesomnak is. De nekem azota van mar 1 kissebb a karomon akirol o nem tud. De megyunk strandra a jovoheten nemtudom mit fog hozza szolni ha meglatja. A kerdesem az lenne hogy:
Szerintetek tenyleg nemlesz elfogadott 20-30 ev mulva?
Ti a tiltasa ellenere is csinaltatnatok ha szeretnetek?
Erdekelne a velemenye?
Ha e miadt kitagad hogy en a kezem ki tetovaltatom peldaul vegig az az o szegyene lessz??
Egyebkent 19/L vagyok !!
Az izlesehez joga van. Nekem se tetszenek a tetkok. De megtiltani BARMIT IS a nagykoru lanyanak, nincs joga. A tetkot sem.
Mai szemmel vicces lenne egy tetovalt dereku oregasszony a reumatologian pl, de 50 ev mulva, mire ti lesztek oregasszonyok, nem lesz fura, mivel a mostani kiscsajok kozul nagyon soknak van tetkoja, ami oregasszony korukban is meglesz.
Felnőtt vagy , ha tetkot csináltatsz az a te dolgot .
Igaz annyiba nekem könnyű , hogy apámbak is van tetkoja ìgy ő inkább támogatott mint ellenezte , tudtam mit akarok a minta is tök jó lett így fel is lett varva egy 5 fokos váltónak a mintája a jobb csuklómra 17 évesen . És én is ilyen leszek ha lesz gyerekem és 16-17 évesen el találja , hogy tetkot szeretne , ha jó a minta és nem valami divat azimbolum akkor támogatom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!