Hogyan jöttél össze az Usa-ban élő pároddal, férjeddel,?
Figyelt kérdés
:)2010. jún. 2. 18:13
2/30 anonim válasza:
:| Nincs USA-ban élő férjem...
De ha lenne se, magyar létemre, véletlen sem esnék abba a bűnbe, hogy egy külföldivel keveredjek, mivel már ígyis alig vagyunk, és egyre csak fogyunk...
Hányingerem van az ilyentől!
3/30 anonim válasza:
Ez olyan nagy tomegeket erint, hogy ide kerdest lehet rola kiirni?
Egyebkent az en ferjem amerikai, a neten ismerkedtem meg vele, de o akkoriban Europaban elt, igy konnyebb volt talalkoznunk. Azota az USA-ba koltoztunk.
Csak egy dolgot nem ertek. Mi a kerdesed lenyege?
4/30 anonim válasza:
én az egyikkel kint, mikor kint éltem:D
a másodikkal viszont budapesten:D
remélem segítettem:)
5/30 A kérdező kommentje:
csak érdekel amugy az igaz h kintivel nem szabad házasodni mert akkor ki fogja rendbe hozni az országot?!
2010. jún. 2. 18:31
6/30 anonim válasza:
Miért, így ki fogja rendbe hozni az országot? Ugyanmár, mindenkinek nagy a szája és senki nem csinál semmit.
7/30 anonim válasza:
Szerintem inkább legyen az ember boldog egy külföldivel, mint hogy azzal törődjön hogy, "jajj milyen kevesen vagyunk már ebben az elcseszett országban, ezért inkább látni se akarlak.."
8/30 A kérdező kommentje:
mondjuk viszont neked is igzad van... de az előzőknek is... amugy én arra gondoltam kedves utolsó előtti válaszoló hogy ha midnenki külföldre megy akkor nem lesz nép és beolvadunk...:)
2010. jún. 2. 18:37
9/30 anonim válasza:
18:29 vagyok: azert irtal ki kerdest errol, hogy politikai kerdest csinalj belole es masokat mocskolj?! Sok ertelme van feltenni ilyen kerdeseket akkor...szerintem attol, hogy valaki kulfoldivel hazasodik, nem tesz semmi rosszat. Az a lenyeg, hogy boldogok legyenek. Meg az elo faba is belekotnek egyesek. Az irigyseg, rosszindulat tulteng egyesekben.
10/30 anonim válasza:
ja igen, szerintem ha egy ilyen felfogású ember(mármint aki elítéli, hogy külföldivel él/jár), az is meggondolná magát, ha beleszeretne egy pl. amerikai személybe.:) ezt nem lehet irányítani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!