Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne 2 lakasod odaadnad...

Ha lenne 2 lakasod odaadnad az egyiket a szulodnek?

Figyelt kérdés

van egy edesapam akivel a kapcsolatom az utobbi evekben egy semleges szintre jutott

sosem volt jo kapcsolatunk, gyermekkent csak arra emlekszem mindig mennyit kiabalat otthon, a rengeteg feszultsegre amit otthon generalt a gyenge idegrendszere miatt, sosem foglalkozott velem, sem az iskolaztatasom, sem a fejlodesem semmilyen iranyban nem izgatta

csak a kocsija, a munkaja, es a sajat barati kore ami foglalkoztatta

lett 2 nagyon szep lakasom es most igenyt tartana az egyikre, mondvan hogy a hely ahol o lakik (ahol felnottem) lelakott, rossz lakas rossz kornyeken, regi haz stb. "neki sosem lenne kerete egy ilyen uj lakast venni es megerdemli hogy o is jo helyen lakhasson "...

ezt ideztem tole

mit gondoltok?

en eladnam a masikat es vallalkozasba fektetni

2017. dec. 13. 12:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom én ezt nem látom, te jobban látod a helyzetüket, hiszen te vagy ott, te ismered őket. Szóval ketten vannak, mindkettőnek van bevétele, akkor miért nem pofozzák helyre a házat függetlenül attól, hogy veszekszenek egymással. Ha az apád eljönne onnan, mi a biztosíték arra, hogy elfogja tudni tartani magát, fizeti a számlákat, a renoválást majd, és mi lesz az anyukáddal ? ő szintén miből tartja fen magát, meg a házat ?! Mert ha megtudják oldani ezt külön külön is, akkor nem értem, hogy ketten együtt miért nem.
2017. dec. 13. 19:59
 22/26 A kérdező kommentje:

ez egy panellakas, azt irtam hogy "haz" de sima lakasra gondoltam, bocsanat a felreertesert

anyukame az ingatlan es nem kivan ra aldozni egyetlen fillert sem, apukamnak azt mondja semmi koze hozza es koltozzen el, ne a lakasra adjon penzt mert szerinte jo ez ugy is, neki megfelel lepukkantan is

nyugdijasok mindketten

2017. dec. 13. 21:40
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Apád pofátlan egy kicsit. Biztos nem engedném oda, ahogy a saját apámat sem engedtem, aki ráadásul meg is lopott. Szóval nem. Nagyon nem.
2017. dec. 14. 16:01
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha mind a két lakás a tied, akkor csak nyújtogassa az igényét, semmi köze a szerzeményeidhez. Ezt érdemli, nem a jó helyet. De te tudod.
2017. dec. 19. 00:16
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Na,ilyenkor bezzeg foglalkozik veled! Az ilyen donor menjen a 3,14chába!

Ha ilyen apám lenne,eltartók keze alatt halna meg,az is biztos.

És jól is tennéd,hogy eladod,és vállalkozásba kezdenél.

2017. dec. 19. 00:36
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ne add oda,én ilyen helyzetben nem tenném. Viszont én a helyedben nem adnám el az egyik lakásodat, hanem ha jó helyen van (nagyvárosban),akkor kiadnám.
2017. dec. 19. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!