Jol csomagoltam egy 4,5 eves gyereknek?
2017. dec. 12. 22:57
11/27 anonim válasza:
Ne aggódj,a 4,5 évest az ajándék is csak addig érdekli míg körbe futja vele kétszer a lakást. Komolyan a csomagoláson aggódsz?
12/27 anonim válasza:
NEM!
Csomagold újra... komolyan 21 éves elvileg! felnőtt nő vagy?!
Tyű...
13/27 Kései Sirató válasza:
Jó lesz, nem is kellett volna ide kiírni a kérdést.
15/27 anonim válasza:
12 elvileg... Csak nézd meg a huszonévesek zömét
16/27 anonim válasza:
Szerintem is csomagold újra. Ez a csomagolás 5 éven felülieknek is csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott.
Tudatlan vagy és felelőtlen! Mi lesz, ha a gyámügy meglátja ezt a fotót?!
Kérem vissza az életemből azt a 3 percet, amit a kérdésedre vesztegettem! Gyere és mosogass el 5 tányért!
17/27 anonim válasza:
Vezessük le frusztrációnkat vadidegeneken című műsorunkat olvashatták.
18/27 anonim válasza:
Szerintem egy tortából kiugró nyuszilány jobb lenne!
19/27 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, csomagold újra :P
Amúgy meg mit akarsz hallani, azt, hogy szebben csomagolsz, mint anyád? Ne légy ennyire gyerekes 21 évesen.
20/27 anonim válasza:
Gondolom az érdekelte, hogy egy ekkora gyerek ki tudja-e bontani gond nélkül a csomagot... Egyébként ki, simán. Meg aztán úgysem a csomagolás fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!