Ha egy meleg pár gyereket nevel, mit tanitanak a gyereknek, hogy hívja őket?
Nekem az a gondolkodó dinoszaurusz mém jutott eszembe erről ami alá ilyen jellegű kérdéseket irnak.
De engem is érdekel a kérdés.
És az is hogy az a gyermek is a saját neméhez fog vonzódni mert otthon ezt látja? Vagy mennyit fogják csúfolni azmiatt hogy két apja van??
Angol/amerikai videókban olyat is láttam hogy dad meg papa. De egyébként szerintem is apa/apu, anya/anyu.
Utolsó: A gyerek nem fog a saját neméhez vonzódni attól, vagyis ha fog akkor nem amiatt mert otthon ezt látta. Ezen logikát követve nem is lehetnének homoszexuálisok.
"És az is hogy az a gyermek is a saját neméhez fog vonzódni mert otthon ezt látja?"
Ebből kiindulva nem létezhetnének melegek, hiszen őket hetero szülők nevelték, és otthon azt a példát látták. Facepalm...
Amúgy szerintem erre egy meleg pár tudna válaszolni, vagy még ők sem, hiszen alighanem erre nem lehet egy sablont húzni. Az elvált szülőknél is van aki a nevelőapját is apunak szólítja, van aki a keresztnevén hívja, kitalálhatnak valami becenevet. A gyerekek leleményesek. :) Nem hiszem, hogy konkrétan ez okozná a legnagyobb problémát az életükben.
Leszbikus ismerősnek van egy lánya, a vér szerinti anyját anyunak hívja, az anyja párját a keresztnevén szólítja.
A melegeknél is hasonló lehet a helyzet, keresztnevén szólítja a nevelőt, legalábbis szerintem.
Ismerőséknél, a kislány biztos, hogy heteró lesz, a fiúkhoz vonzódik. Tisztában van az anyja szexuális hovatartozásával, de nem hat ki rá.
"És az is hogy az a gyermek is a saját neméhez fog vonzódni mert otthon ezt látja? "
Ha ez igaz lenne, akkor nem lenne egyetlen homoszexuális embert sem, mert mindenki féfi-nö kapcsolatban születik és ezelött 50 éve még mindenki ilyen helyzetben is nött fel.
A szexuális orientáció veleszületett tulajdonság, és ezen a nevelés/példa nem változtat.
Öregapám alkoholista volt, mellé láncdohányos, rendszeresen csalta nagyanyámat, a gyerekeivel nem sokat foglalkozott. Tudod milyen ember lett apuból ? Max ünnepeken iszik 1 pohárral, cigi életében nem volt a kezében, hűséges férj és gondoskodó apa. Senki nem úgy működik, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Néhány dolgot ezért tartok hülyeségnek a pszichológiából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!