Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha szeretnétek...

Mit tennétek, ha szeretnétek 3. gyermeket de a szüleitek elleneznék?

Figyelt kérdés
Normális körülmények között élünk, normális anyagiakkal, nem vagyunk gazdagok, de eltudnánk látni még egy gyermeket, de az anyám közölte, hogy hallani sem akar róla! 2 gyermekem van, mind kettőt szépen neveljük, meg kapnak mindent, de azt érzem, hogy még nem teljes a család. Nehéz a döntés.

2017. dec. 9. 13:41
1 2 3
 11/27 Metionin ***** válasza:
84%
A szüleidnek semmi köze hozzá hogy hány gyereket szülsz, ezt neked és a férjednek kell eldönteni. Ha el tudjátok tartani stb. akkor vállald be. Nem anyád fogja megszülni meg felnevelni.
2017. dec. 9. 14:41
 12/27 anonim ***** válasza:
71%

nem hiszem el, hogy ennyire önállótlan emberek képesek családot alapítani. Mi lesz azokkal a gyerekekkel, ha te ötévesként viselkedsz?

és a legnagyobb baj, hogy az ilyeneknek szavazati joguk van.

2017. dec. 9. 14:45
 13/27 anonim ***** válasza:
90%

Egyetértek az előző hozzászólókkal.

Ha tőlük függtök anyagilag, akkor is maximum azt mondhatja, hogy oké, de így már nem fognak titeket támogatni.

Ha teljesen önállóak vagytok, akkor meg semmi köze hozzá, ez egyedül a te és a párod döntése.

2017. dec. 9. 15:00
 14/27 anonim ***** válasza:
92%

Azért nem mindegy,hogy anyádék nyakára szülsz,vagy nem.Mert akkor nem,hogy harmadik,de egyáltalán első gyereket megszülni is kicseszés a javából,első sorban a gyerekkel és utána magaddal.

Amíg nincs állandó melóm diploma után(páromnak ez a része meg van,de nem ezért vagyok vele,már csak azért sem,mert nem is tart el),addig nem szülök.

2017. dec. 9. 15:09
 15/27 anonim ***** válasza:
74%
12-es:pacsi!
2017. dec. 9. 15:10
 16/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem kérdeztem meg se az anyámtól, se az anyósomtól, mit szólnának egy harmadik gyerekhez, csak közöltük a hírt, hogy jön. Saját házunkban éltünk, önálló háztartással, fel sem merült bennem, hogy ki kéne kérni bárkinek a véleményét. Anyósom egyébként nem volt boldog, ő tipikus egykézős, majdnem a Dunának ment annak idején, amikor a második gyerekével teherbe esett és későn vette észre - ő közölte, hogy rá ne számítsak, neki a két unoka is sok (a másik gyerekétől nincs, nem is lesz, mert meleg a srác.) Annyit mondtam, hogy eddig is megoldottuk a dolgokat, a világért sem akarom terhelni, ha sok neki 3 gyerek, természetesen eltekintek a jövőben mindennemű látogatásától, ne is fárassza magát ezzel. A házunkra sem kell "vigyázni", amikor nyaralunk, nyugodtan pihenjenek otthon. Erről tudni kell, hogy panelben laknak, mindig a mi kertes házunkban nyaraltak, amikor elutaztunk, plusz tavasztól random betoppantak "rendezni a kertet", holott a kutya se kérte őket erre.
2017. dec. 9. 15:21
 17/27 anonim ***** válasza:
93%
6-os kérdésére még nem felet a kérdező, pedig én is kíváncsi volnék. szerintem is ez valami félinfós kérdés. vagy troll, aki minél több választ akar a kérdése alá
2017. dec. 9. 15:47
 18/27 anonim ***** válasza:
43%

és ki a fenét érdekel, hogy anyukád mit szól hozzá?

nem azt mondom, természetes, hogy elújságoltad.

de felnőttél, semmi joga nincsen megmondani, hogy mit csinálj.

ha a legelvetemültebb ötletet találnád ki, ami csak létezik, akkor sem lenne joga megszabni , hogy megcsinálhatod -e.FELNŐTT vagy, két gyerekkel, kicsit több komolyság elférne, miért érdekel , hogy ellenzik?

btw a mai világban Magyaroroszágon 'jobban megéri' a 3 gyerek, mint a 2.

Nyilván nem az adókedvezmények, ingyen étkeztetés/tankönyvek stb miatt kellene bevállalni!! Csak azt mondom, hogy nem biztos, hogy olyan mértékben megnöveli a kiadásokat, mint mondjuk amikor bevállal az ember egy második gyereket.

De ugyanúgy nagy felelősség és rengeteg pénz persze tisztességesen felnevelni.

Ha tudjátok biztosítani ezeket, akkor miért ne?

Anyukád majd megszokja , vagy nem, kit érdekel?

2017. dec. 9. 18:33
 19/27 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem velük élek és/vagy nem anyám van állandóan leterhelve az unokák felvigyázásával akkor pont kereszte lesz**nám, hogy akar-e hallani róla vagy sem. Nem kérnék tőle engedélyt szülni, a gondolat is röhejes.
2017. dec. 9. 20:13
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Semmit nem tennék mert anyum inkább örülne minél több unokának nem hogy hallani sem akar róla. Ilyen szöveget utoljára kamasz koromban hallottam édesanyámtól ha valami bolondságra készültem. Ő még téged is a kamasz lányának tart? Miért ellenzi? Én azt tenném hogy ezt megkérdezném, ergo BESZÉLGETNÉK VELE! Elvégre az egyik legfontosabb ember mondja ezt, tehát KOMMUNIKÁCIÓ!
2017. dec. 9. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!