Mit szól a családod, környezeted (pl. magyartanár) ahhoz, hogy az Alkonyatot, vagy más vámpírkönyveket olvasol? Illetve: Ha az ismeretségi körödben van ilyen gyerek/fiatal/felnőtt, mit gondolsz erről a szokásáról?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 19:28
21/28 anonim válasza:
Én is és a húgom is már az Alkonyat széria előtt is szerettük a vámpíros könyveket pl Anne Rice-t felváltva olvastuk.Az Alkonyat szériát is kiolvastam a húgom még nem.Én 23 éves anyuka vagyok(nem az aki előttem írt) a húgom pedig 20 éves egyetemista.Egyébként mi rengeteg könyvet olvasunk.Mindenféle könyveket elolvasunk ami csak a kezünkbe kerül.Egyedül azt utálom ha köteleznek az olvasásra.Egyetlen kötelezőt sem olvastam el ill ha igen akkor jóval azután vagy az előtt mielőtt muszáj lett volna.Minket anyu szoktatott rá az olvasásra.Ő régen minden vasárnap délután megfürdött aztán könyvvel a kezébe leült az 1ik fotelba olvasni.Egyszer mikor elég nagy lettem hozzá adott egyet a "felnött" könyveiből.Nekem az nagy szó volt.Ja és mindig jártunk könyvtárba is.Nagyon jó gyerekkori emlék ez nekem.:)Remélem én is hasonlóképpen rátudom szoktatni az olvasásra a lányom.De ahogy nekem nem erőltették én sem fogom.:)
22/28 anonim válasza:
Én azt gondolom, semmi közük ahhoz, hogy mit olvasok. Amúgy a szüleimtől tesómtól és a páromtól kaptam meg a köteteit az Twilight-nek szóval nekik se lehet kifogásuk:)
amúgy nem vagyok fanatikus, csak elolvastam, mert érdekelt:)
23/28 anonim válasza:
Ahogy az "az vagy amit, megeszel", úgy "az vagy, amit olvasol" is érvényes szerintem. Vámpír irodalomban is van igényes, pl. Anne Rice. Őt én is szeretem. Alkonyat, ilyesmiket nem olvasok, inkább magas irodalmat, hosszú lenne felsorolni: Eco, Tolsztaja, Sartre, Marquez stb....
24/28 anonim válasza:
kit érdekel mit gondolnak mások?jóhogy nem már az olvasást is mások véleménye alapján csináljuk....
én horrort olvasok.és akkormivan?
25/28 A kérdező kommentje:
Semmi, tök jó! ;)
Én csak kíváncsi voltam az általános megítélésre, nem azt mondtam, hogy ez bármit befolyásol vagy befolyásoljon. De attól még érdekelhet. :)
2010. jún. 4. 10:50
26/28 anonim válasza:
Alkonyatot választottuk az egyik olvasmánynak suliban. Arról kellett elemzést írnunik :P
27/28 LizaElizaa válasza:
Az alkoynat csak egy nagyon izgalmas könyv én úőgy gondolom nincs benne semmi rossz és káros hatás!!Köztudott hatalmas fan vagyok!És rólam mindenki tudja hogy imádom ezeket a filmeket:)
28/28 anonim válasza:
Szia!
Én nem olvasok ilyet, és csak azt szeretném hozzáfűzni, hogy a magyartanár a legritkább esetben tudja mit olvas a gyerek, mert ha nem akarom, nem mondom el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!