Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szól a családod, környezet...

Mit szól a családod, környezeted (pl. magyartanár) ahhoz, hogy az Alkonyatot, vagy más vámpírkönyveket olvasol? Illetve: Ha az ismeretségi körödben van ilyen gyerek/fiatal/felnőtt, mit gondolsz erről a szokásáról?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 19:28
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
De örülök, hogy rajtam kívül más is ismeri,olvasta ezeket! :) Nálam megmaradt a "passzoló" kinézet is, de ez itt teljesen off :D:P Csak azért emeltem ki a kérdésben az Alkonyatot, mert legtöbben azt ismerik.
2010. jún. 1. 19:45
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik. Műnek tartom.
2010. jún. 1. 19:48
 13/28 anonim ***** válasza:
77%
Legalább valamit olvasol.Felnőttek egyébként nem olvasnak ilyet.
2010. jún. 1. 20:02
 14/28 anonim ***** válasza:
80%

Én 23 éves anyuka vagyok:D

Én is olvastam mindet:)

Még vártam a picim mikor sajnos itthon kellett maradnom és egy fiatal barátnőm ajánlotta(ő 16 éves) de engem nagyon megragadott.A film nem nyerte el a tetszésem , de a könyv szerintem jól sikerült.

És akik fiatalok és olvassák szerintem az is jó, legalább olvasnak.:)

2010. jún. 1. 20:08
 15/28 anonim ***** válasza:
80%

20:02-es, köszönöm! Nagyon jót nevettem rajtad! :))

"Felnőttek egyébként nem olvasnak ilyet" - ez nagyon jó... :DD

Hát milyet olvasnak szerinted a felnőttek? Kizárólag a cúnya, cúnya, felnőtt könyveket, amiben a nénik meg a bácsik fura tornagyakorlatokat mutatnak be egymással? :)

Elárulom, 31 éves vagyok, és Harry Pottert is olvastam... de hogy a kérdésre válaszoljak, szeretem a vámpír- és egyéb horrortörténeteket is (pl. Lovecraftot)

2010. jún. 1. 20:10
 16/28 anonim ***** válasza:
80%
A legjobb akkor is Anne Rice ... és arra senki nem mondhatja hogy nem irodalom :)
2010. jún. 1. 21:02
 17/28 anonim ***** válasza:
83%
A vámpírirodalommal nekem sincs bajom, de ez a csicska Twilight teljesen felszínes divatot csinál a vámpírirodalomból! Alig várom, hogy vége legyen ennek a mániának!
2010. jún. 1. 21:30
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom nagyra az ilyen sikerkönyveket de én is olvasok misztikus dolgokat. Nem tudom miért kéne a családomnak gondolni valamit? Nem kell beszámolnom hogy mit olvasok. Mégis mit kéne gondolniuk? Nem értem a kérdés értelmét. Ugyanazt gondolják rülam mint más normális emberről. Nem arról itélnek meg hogy mit olvasok.

Én sem gondolok semmit arról aki ilyen könyvet olvas, azt viszont hülyének tartom aki teljesen belebolondul, azt hiszi hogy ő is vámpír meg szerelmes lesz a színészekbe.

2010. jún. 1. 21:36
 19/28 A kérdező kommentje:

Nem kell különösebb "értelmet" vagy rossz szándékot keresi a kérdésben, csak a kíváncsiság motiválta. Tisztában vagyok azzal, és helyesnek is tartom, hogy a környezetük nyomására nem sokan változtatnak olvasási szokásaikon.

Szerintetek az Alkonyat a "bűnös" abban, hogy a vámpírirodalmat komolytalannak,értéktelennek tartják?

Én már annak divatja előtt is észleltem ezt. Anne Rice-ot meg nem sokan veszik a fáradságot, hogy elolvassák - aki igen, az nyilván befogja utána a száját :)

2010. jún. 1. 21:40
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

A családom örül ha olvasok. Mindegy mit csak olvassak.

A tanárom meg tőlem kunyizta el, mert nem szerette volna megvenni. :D

2010. jún. 1. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!