Mi az, ami miatt megszakítanád a kapcsolatot a Szüleiddel?
Apám egy mocskos alkoholista volt.
A legrosszabb az egészben pont az volt, hogy még csak meg sem tudtam szakítani vele a kapcsolatot mert anyám nem vált el tőle így kénytelen voltam hallgatni a sértegetéseit meg hogy "minek jöttem haza".
Plusz ha nem beszéltem vele akkor azért (is) ordibált anyámékkal. Így időnként anyámtól megkaptam hogy hívjam már fel apámat. Rühelltem az egészet mert távolból is bele voltam kényszerítve hogy vele beszéljek, mert ha nem kerestem akkor természetesen én voltam a szar.
Anyám iránti szeretetből és tiszteletből elviseltem apámat is és tudom hogy anyámnak is rettentő érzés hogy látott engem eltávolodni a családtól.
De utólag így 28 éves fejjel azt mondom, hogy ha újrakezdhetném akkor sokkal önzőbb lennék, lelépnék 18 évesen és a saját életemet élném ahol nem vagyok 250 km-ről is egy alkoholistához láncolva.
- gyilkossági vagy súlyos testi sértési kísérlet rám vagy egy szerettemre nézve
- a párom undorító és jogtalan ócsárlása
- ha vmi durva bűntényt követtek volna el számító módon (pl. előre eltervezett emberölés vagy súlyos testi sértés)
- ha ők kitagadnának vmi piti ügy miatt
- ha lenne háziállatom, és azt kínoznák / megölnék (itt nyilván nem arra gondolok, hogy Buksi kiszökött az útra, és nem látják, és elütik kocsival, hanem amikor tervezetten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!