Elköltözzünk az alábbi helyzetben?
Kedves 40%-os válaszoló!
Köszönöm, hogy megosztottad velünk a véleményedet, de:
Az általad leírt visszaszólások és hozzáállás lehet, hogy működne egy nem kedvelt szomszéd esetén, de itt mégis csak valamilyen szinten családtagról van szó és nekem nem célom az anyóssal és rajta keresztül az egész 25 fős rokonsággal rosszban lenni. Már csak azért sem, mert a férjemet sem szeretném ezzel megbántani. Nekem csak egy biztonságos távolságra lenne szükségem, ahonnan (távolról) már tudunk jóba lenni és "szeretni egymást". Ez is egy női praktika: ha a férj azt látja, hogy beszólunk az anyjának, még inkább az ő oldalára fog állni. Tehát le lehet vonni a következtetést. De azt hiszem, van itt, aki érti, h mit akarok.
Az a baj, hogy benned semmiféle empátia nincsen. Ez már onnan is látszik, hogy nem tudod elképzelni, hogy valaki csak azért, mert a párja szereti az anyját, nem fogja rögtön az első adandó alkalommal otthagyni. És ezzel nem azt mondtam, hogy nem fogom puhítani.
De ha ennyira e sötét és idióta vagy, tudlak sajnálni, inkább ne válaszolj akkor se, ha már 70%-on állsz. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!