Most mi legyen? Nagyon nagy butaságot csináltam!
Ma nagyon nagy baromságot csináltam!
De előtte tudni kell,hogy a családom nem túl gazdag.Szóval a tv-ben volt egy műsor,amiben feladatok voltak,és különböző összegeket lehetett nyerni.Mindenki mondta a magáét(már akit bekapcsoltak élő adásba)de senki nem tudta az egyikre a választ(a telefonálók közül)
Az a helyzet,hogy én tudtam(többször is leellenőriztem,biztos hogy jó volt)a megoldást,éppen ezért betelefonáltam.Pedig az agyam azt mondta hogy ne tegyem,mégis a szívemre hallgattam,mert szerettem volna egy kicsit segíteni a családomnak,mert ők mindig mindenben támogatnak.Igen ám,de hiába próbálkoztam,egyszer sem kapcsoltak be!Eddig ilyet az életben nem láttam!
36x próbáltam meg,és egyszer sem kapcsoltak adásba😭.
Most kicsit jobban belemegyek:381Ft/hívás,vagyis ha jól számoltam akkor 13716Ft-ba fog fájni.Annyira rossz érzés,hogy segíteni akartam,tudtam a megoldást,de ahelyett,hogy segítettem volna,csak még nagyobb bajt okoztam.Elmondtam anyunak,aki azt mondta hogy semmi baj,majd megoldjuk,de akkor is nagyon szégyellem magamat,hiszen annak az embernek okoztam gondot,akit a világon a legjobban szeretek.
A telefonomon minden hónapban van 100perc,de gondolom ebben az esetben mindenképpen fizetős a dolog...
Már élni sem akarok.
Bőgve mondtam el anyának(aki most dolgozik)
Hiába mondta hogy nem haragszik,mégis úgy érzem hogy nem így van!
Valaki járt már így?
Most mi legyen?
Nem te vagy a hibás, hanem az aki ilyen játékot indít és átveri a betelefonálókat. Számdékosan nem kapcsolnak sok sok embert adásba azért, hogy lehízzák őket egy csomó pénzzel.Ráadásul a szegényebb réteget mert nyilván nem a hazdagok telefonálgatnak ilyen helyre. Nem tudom, hogy hol de szerintem lehetne panaszt tenni az ügyben mert tiszességes nyeremény játéknál szerintem csak az fizet aki adásba kerül. A többieknek foglaltat kéne, hogy jelezzen a vonal. Ne emészd ezen most már magad mert nem érdemes. Jót akartál és ez a lényeg. Legközelebb meg figyelj jobban
Szerencsére a pénz.helyett van nálatok sok szeretet ez látszik anyukád reakciójából meg a tiédből is. ☺
Ezek a játékok pont gy működnek. Az olyan emberekre utaznak, mint te, akik kiszolgáltatottak, hiszékenyek.
Így jártál, tanulsz belőle.
Ezt hívják tanulópénznek.
Elmész két hétvégén dolgozni és meg is van a pénz, ne parázz már.
Én is csináltam ilyet, nem dőlt össze a világ, csak az ahavi keresetemet oda kellett adnom (diákmeló)
Valaki írta hogy az időt felszámítják.
Szerintem nem fogják(bár már nen tudom),mert az volt kiírva,hogy 381Ft/hívás.Nagyon nem kellett várni,mert egy hívás 15-16másodperc volt(volt hogy már mikor azt mondta bele valami nő,hogy közel jártál,vagy nem sikerült,remek próbálkozás próbáld újra)akkor már 4másodpercnél leraktam.
Tudom nem segít de en xarabbul jartam.... 2002-ben 14 evesen a big brother volt, es en ott 40.050 ft-os telefonszámlat csinaltam.... igazából akkor felsem fogtam... csak az utána... joval utana, higy mit muveltem...
Tudom nem segit, de nezd azt az oldalát, hogy volt aki rosszabbul jart.
Sajnos rosszul tudod, mert NEM másodperc alapú, ergó minden megkezdett perc számít!
Sajnos a hülyék adóját sokan befizetik.
EBBŐL ÉLNEK!
Feltesznek egy rendkívül egyszerű -dedós- kérdést, hogy pl.
mennyi 2 x 2 = ??
Bekapcsolnak valakit adásba, aki azt mondja, hogy "hat".
Erre te a másik 3000 emberrel együtt elkezdesz telefonálni (381 Ft/percért).
Újabb próbálkozót kapcsolnak, aki azt mondja, hogy "kilenc".
Erre még 8ezren elkezdenek telefonálni.
Ők meg csak húzzák az időt, és nem érted, hogy miért nem kapcsolnak be, hiszen a választ az egész országban egyedül csak te tudod.
Ezt hívják beetetésnek.
Mint a Móricka amikor otthon eldicsekszik, hogy az egész osztályban, egyedül csak ő tudta a választ a tanítónéni kérdésére.
- És mi volt a kérdés??
- Hát az, hogy ki szart bele a retikülömbe.
Mondjuk én személy szerint betiltanám az emelt díjas telefonszámokat.
A legtöbbet hasonló átverésekre használják.
Amúgy szinte mindenki bedől ezeknek egyszer. 11-12 évesen én is beszívtam egy ilyet. Igaz, én a második hívás után leálltam, szóval olcsón megúsztam.
Emelt díjas számot (0690... vagy 0691...) soha ne hívj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!