Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a gyerekek az anyánál...

Ha a gyerekek az anyánál vannak elhelyezve és az apa fizett gyermektartást és jön a nyáriszünet és a gyerekek apánnál töltik az egészet/2,5 hónapot/vagy csak az egyik. Köteles gyerektartást fizetni erre az időre?

Figyelt kérdés
oda jutottunk,hogy az ex a gyerekek után kapott pénzből tartja el magát,nem dolgozik.A gyerekről leesik a cipő/olyan rossz/.Tavaly is megkapta a pénzt,holott a kisebbik egész nyáron itt volt nem is látta az anyját.Gyámhivatalnál van leszabályozva a láthatás a nyáriszünet nincs,de a bíróságon megállapodtak a tartásdíjról.segítsetek!
2010. jún. 1. 05:56
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Nem zavar,hogy fizett,mivel ő az apjuk és ez a legkevesebb amit tehet értük.Ha nem fizetné,nincs kizárva,hogy enni se tudnának..Nem vagyok rossz indulatú egyáltalán,sőt..Az,hogy rossz anyát választott-e a gyerekeknek én nem ítélhetem el,állítólag nem volt ilyen régen az ex..Soha nem volt egy apáca,de nem fogom elmondani,hosszú lenne...Ő elfogadta így amilyen!ennyi.Veleünk semmi probléma nincs,hamarosan közös babát szeretnénk,azt hiszem ezzel elmondtam mindent!
2010. jún. 8. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!