A szülőknek vannak legjobb barátai?
Figyelt kérdés
Nekem fura, hogy a környezetemben élő szülőknek, köztük az enyémeknek sincsenek barátai, csak ismerősei.
Nekem vannak barátaim, ketten, és szükségem van néha a szabadságra, még így is, hogy kapcsolatban vagyok. Egy sör a haverral, beszélgetés olyanról amivel csak barátokkal lehet.
Más hogy van ezzel? A ti szüleiteknek vannak igazi jó barátai?
Írjatok kort is légyszi.
2010. máj. 31. 19:19
11/13 anonim válasza:
Hát való igaz, hogy mióta van gyerekünk, eléggé megcsappant a baráti kör a férjem részéről is és az én részemről is. Kb. 2-2 barát maradt, aki kitartott mellettünk, az összes többi nem bizonyult barátnak csak ismerősnek. Igazából semmi látványos nem történt, egyszerűen nem kerestek, ha mi kerestük őket, akkor igen felszínes maradt a beszélgetés, nem igazán találtuk már a közös hangot. A legnagyobb gond, hogy azt hiszik az emberek, hogy ha már valakinek gyereke van, akkor csak róla tud/akar beszélni és semmi másról. Pedig ugyanolyan beszélgetésekre vágytam volna, amilyenek régen is voltak, éppen pont nem a gyerekről szerettem volna beszélgetni velük, hiszen arra ott van a millió anyuka a játszótéren. 28/N
12/13 anonim válasza:
Szülő vagyok, 35 éves, nekem és a férjemnek is van legjobb barátunk. 60 éves szüleimnek is, nagyon szoros és nagyon jó barátok az egyetemista társaikkal (3 házaspár), bár az ország különböző részein élnek, gyakran összejönnek.
13/13 anonim válasza:
anyukámnak van 1 igazi barátnője meg még pár, de velük csak e-mailezik és évente 1-2x összefutnak.. apukámnak meg nincs, ő csak nagyon ritkán találkozik a régi barátaival. elég lehangoló, remélem nekem mindig lesznek majd...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!