A szülőknek vannak legjobb barátai?
Nekem fura, hogy a környezetemben élő szülőknek, köztük az enyémeknek sincsenek barátai, csak ismerősei.
Nekem vannak barátaim, ketten, és szükségem van néha a szabadságra, még így is, hogy kapcsolatban vagyok. Egy sör a haverral, beszélgetés olyanról amivel csak barátokkal lehet.
Más hogy van ezzel? A ti szüleiteknek vannak igazi jó barátai?
Írjatok kort is légyszi.
Az én szüleimnek sincsenek. A szomszédainkkal szoktak néha beszélgetni, de őket nem nevezném barátoknak. Sőt anyukám mindig is azt mondta, hogy igazi barát nem létezik. Elég lehangoló mi? Pedig én sem tudom elképzelni barátok nélkül az életet. Abban azért igaza van, hogy az összes barátom okozott már csalódást, de én sem vagyok tökéletes, mindenki hibázik. Kíváncsi vagyok, most hogy hamarosan családom lesz, miként fog ez a dolog változni.
23/L
A szüleimnek vannak barátai, közösek és külön barátok is. Már mi is szülők vagyunk vagy 20 éve, nekünk is vannak barátaink.Közösek és külön is.
Szerintem ez a normális élethez elengedhetetlen, a heti rendszerességű összejövetelek is és a délutáni kávéházi találkozások is.
Nekem a szüleimnek ,hát nem is tudom,Végülis anyukám szokott emailezni meg smsezni pár barátnőjével,meg átmegy nagyon sokszor a szomszédainkhoz végülis azok barátok?!
Apukám meg néha ha összefut a régi volt haverokkal akkor elbeszélgetnek.De úgy komoly barátsága talán eggyiknek sincs,eltávolodtak a barátaiktól,lehet azért, mert az utolsó 14 évben én voltam náluk a középpontban,lehet nálatok is így van.
Szerintem úgy működik,hogy megszületik a baba utánna még párszor összejárnak aztán egy 3-4 év múlva se kép se hang:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!