Megtetted volna a helyemben?
Még hogy aljas volt a kérdező, meg hogy beleszól mások életébe xD Nem azért szólt, hogy összejöjjön valamelyik résztvevővel, és nem kezdte mondani senkinek sem, hogy ki mit tegyen. Ez nem aljasság volt, se beleszólás. Csak elmondta, hogy mi az igazság, és én is úgy vagyok vele, hogy jól tetted. Ha engem megcsalna a párom, és valaki elmondaná, nem hordanám le a földig, hogy mit képzel magáról. Amúgy meg ez a megcsalás épp elég mélyre ment így is, mert egy családot tett tönkre, és ennél sokkal rosszabb dolgok is történhettek volna a másik kapcsolatban, akár a legrosszabb dolgok is.
Elmondtad, mi az igaz, a férfi meg a nő pedig megbeszéli, a család pedig csonka marad. Ennyi. Semmi aljasság vagy beleszólás nem volt.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, ilyen helyzetben megtettem volna. Azért a gyerekeknek nem lesz a legkönnyebb így felnőnijük. Ha a tinik csalják egymást, hát tegyék, de a családokbanMég hogy aljas volt a kérdező, meg hogy beleszól mások életébe xD Nem azért szólt, hogy összejöjjön valamelyik résztvevővel, és nem kezdte mondani senkinek sem, hogy ki mit tegyen. Ez nem aljasság volt, se beleszólás. Csak elmondta, hogy mi az igazság, és én is úgy vagyok vele, hogy jól tetted. Ha engem megcsalna a párom, és valaki elmondaná, nem hordanám le a földig, hogy mit képzel magáról. Amúgy meg ez a megcsalás épp elég mélyre ment így is, mert egy családot tett tönkre, és ennél sokkal rosszabb dolgok is történhettek volna a másik kapcsolatban, akár a legrosszabb dolgok is.
Elmondtad, mi az igaz, a férfi meg a nő pedig megbeszéli, a család pedig csonka marad. Ennyi. Semmi aljasság vagy beleszólás nem volt.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, ilyen helyzetben megtettem volna. Azért a gyerekeknek nem lesz a legkönnyebb így felnőnijük. Ha a tinik csalják egymást, hát tegyék, de a családokban azért más a helyzet. Ne legyen büntudatod, mert te csak az igazság megtudásáért feleltél, előbb-utóbb úgyis kiderült volna. azért más a helyzet. Ne legyen büntudatod, mert te csak az igazság megtudásáért feleltél, előbb-utóbb úgyis kiderült volna.
Szerintem a saját szar életedet tedd rendbe, és ne máséba pfázz bele!
Szánalmas vagy, akárcsak a volt barátnőm, az is állandóan máséba kontárkodott, a sajátja meg egy fostenger volt.
28n
Akkor miért nem úgy adtad elő kérdező hogy rokonaid az illetők? Mert igy csak egy szarkavaróbak néztél ki, aki játssza az erkölcscsőszt. Amúgy meg: Ha nem barátodat , rokonodat támadták hátba,akit fétettél akkor NINCS közöd a magánéletükhöz: Ugyanis normális felnőtt nem kavar be mások magánügyeibe, és nem ítélkezik. belőled meg süt a lenézés.
Felnőtt ember nem olyan öntelt idióta, hogy azt hiszi: beletáthat mások életébe, és nem ítélkezik, meg játssza a felsőbbrendűt, pláne nem árulkodik. Felnőttek intézzék a saját életüket, ítéljék meg a saját tetteiket hacsak nem tartozik az adott eset a hatóságra. Nem vagyok sem én, sem a kérdező valami mindentudó hogy joga legyen ítélkezni meg tönkretenni mások életét. Főleg nem indulatból, ami kérdezőben nyilván megvan . Ő a megcsalt fél: Akkor mondja azt. Vagy ő lett volna a harmadik nő a sztoriban, aki ne kellett az adott faszinak, ezért bosszút akart mint egy hülye szappanporában? Esetleg valamelyik nőre pályázott? Ebben az esetben nem az én dolgom, de akkor meg ne adja elő úgy mintha kívülálló lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!