Hány gyereket szeretnél?
Vagy hány gyereket szeretnél még, ha már van? Esetleg máshogy alakult-e az elképzelésed, mint ahogy régebben tervezted? Több/kevesebb gyereked lett?
Kort és nemet is írjatok
(Tudom, hogy nemrég volt egy hasonló kérdés, de én más dolgokra is kíváncsi vagyok.)
Legalább kettőt, mert szerintem nem jó egykének lenni. De ha három vagy négy, az se baj. Minél előbb szeretném, egyelőre alacsony hatékonyságú védekezést alkalmazunk, mert egyetemre járok, így kicsit sorsszerű a dolog, jön, amikor kedve van, legfeljebb halasztok. Mindenképpen úgy szeretném, hogy ha megszültem az elsőt, akkor szinte azonnal a következőt, mert szerintem nagyon rossz, ha a gyerekek között nagy a körkülönbség, húgom három ével fiatalabb nálam és már ezt is sokalltam kicsiként, öcsém héttel, erről nincs is mmit beszélni, a mai napig nem nagyon tudok vele mit kezdeni.
21/L
Nekem van egy 3 hónapos kisfiam és nagyon szeretnék még egy babát, de ha az anyagi megengedi, akkor még egyet.
28éves vagyok és nő.
Én 3-at,lehetőleg 2 lány és 1 fiút.
Úgy szeretném,hogy rögtön az első után nem sokkal a másodikat.
Utánna várok amíg KB. 14 évet eléri az első és akkor a harmadikat.Így azért tudnak majd vigyázni néha rá,ami egy részből ha nincs eltúlozva a szülők részéről,még tök jó is lehet a kis babysitternek:)
2-t,de ha 3 az se olyan nagy tragédia:)
13/L
Valahogy így lenne ideális időrendi sorban:) :
1 fiú (pipa:D)
lány ikrek
fiú-lány ikrek (ez már 35 körül)
Minimum 3-4, de ha 20lesz mint annál a családnál akik múltkor a tv-ben voltak, én azt sem bánom, nekem szerintem az anyaság lesz az életem fő pontja:)
Az hogy fiú(k) vagy lány(ok) nem számít egészséges(ek) legyen(ek), az a lényeg.
18/L
ha azt veszem milyen világba élünk akkor egyet se.
Ha azt nézem milyen férfi van mellettem akkor neki annyit szülnék amennyit csak szeretne
Ha magamat nézem, akkor legalább 3, de csak akkor ha el tudom tartani őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!