Feleségem az akaratom ellenére megtartja a nagy valószínűséggel down kórós beteg babát. Nevemre nem akarom venni, az anyuka aláírhatja az apaságit a nevemben? Félek aláhamisítja.
Állítólag szedet tablettát :D
Nem vagytok jóban, válófélben vagytok, de 100%-osan megbízol benne. Akkor kellett volna ilyen okoskának lenni, nem most.
Érdekes, amikor védekezni kellett, akkor nem voltál ilyen határozott.
Máskor majd húzol gumit.
Ha így is, úgy is váltok, akkor mit takar ez a mondatod:
"Ilyen nekem nem kell, semmi családi életük nincs."?
Válófélben vagytok, tehát akármilyen a gyerek, te már nem veszel részt nevelésében.
Egyedül az asszony a hibás, hogy netán beteg lesz a gyerek?
Úgy tudom, a te örökítő anyagod (gén) is a gyerek része.
Biztos vagy abban, hogy csak a feleséged a hibás a történtekért?
Tök mindegy, hogy ki a biológiai apa. Amikor a gyerek megfogant, házasok voltatok, tehát AUTOMATIKUSAN!!!! te leszel a születési anyakönyvi kivonatában apaként feltűntetve, ha tetszik, ha nem.
A gyerek születése után lehet az apaság vélelmét megdönteni.
A fogantatásnál te is ott voltál (ha a tiéd), te is védekezhettél volna, ha már annyira válófélben vagy.
Jaja, persze.
Valófélben vagytok, d.tok azért kicsit.
ÉS persze te teljesen megbízol abban, amit mond.
Mesélj még :)
Van egy kiskapu: Amennyiben a válást kimondják a szülés előtt, és a feleséged hozzámegy egy másik fèrfihoz, akkor automatikusan ő lesz beírva apának.
Nàlunk ez volt a szitu. Még férjnél voltam, de kb. 5 éve nem éltünk együtt, aztán terhes lettem az új páromtól, úgyhogy meg kellett siettetni a válást. A terhességem hatodik hónapjàban mondták ki a válást. A szülès előtt egy hónappal volt az esküvőnk, így nem az exem lett apának bejegyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!